Tekvando Milli Takımı Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika
Spor

Tekvando Milli Takımı Seçmeleri Yapıldı

Tekvando Milli Takımı Seçmeleri Yapıldı

İngiltere'nin Manchester kentinde, 3-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak Milli Takımın seçmeleri yapıldı."DaeDo" (Elektronik Sistem) kullanıldı ve Dünya Tekvando Federasyonu'nun (WTF) son oyun kuralları geçerli...

11.04.2012 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Manchester kentinde, 3-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak Milli Takımın seçmeleri yapıldı.

İsmet Iraz Tekvando Salonu'nda gerçekleştirilen seçme müsabakalarında

"DaeDo" (Elektronik Sistem) kullanıldı ve Dünya Tekvando Federasyonu'nun (WTF) son oyun kuralları geçerli oldu.

Erkeklerde 54 kiloda İbrahim Şimşek ve Mehmet Dolaş, 58 kiloda Fırat Pozan ile Serkan Tok, bayanlarda ise 62 kiloda Dürdane Altunel, Şule Yılmaz ve Kübra Bayrak, artı 73 kiloda da Cansel Deniz, Nafia Kuş, Tuba Abuş, Furkan Asena Aydın, Büşra Yıldız ve Yaprak Eriş milli takım kadrosuna girebilmek için mücadele etti.

Yapılan müsabakalar sonunda 54 kiloda Mehmet Dolaş, 58 kiloda Fırat Pozan, bayanlar 62 kiloda Durdane Altunel ve artı 73 kiloda Cansel Deniz rakiplerini yenerek Tekvando Milli Takımı'na katılmaya hak kazandılar.

Erkekler 63 kiloda Cem Uluğnuyan, 68 kiloda Servet Tazegül, 74 kiloda Rıdvan Baygut, 80 kiloda Yunus Sarı, 87 kiloda Ali Sarı ve artı 87 kiloda Bahri Tanrıkulu, bayanlarda ise 46 kiloda Rukiye Yıldırım, 49 kiloda Damla Sezgin, 53 kiloda Hatice Kübra Yangın, 57 kiloda Hatice Kübra İlgün, 67 kiloda Nur Tatar ve 73 kiloda ise İnci Zeynep Sönmez Milli Ttakıma direkt olarak katılıyor.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekvando Milli Takımı Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement