Telles Galatasaray Formasını Giyecek mi Transferin Perde Arkası - Son Dakika
Spor

Telles Galatasaray Formasını Giyecek mi Transferin Perde Arkası

Telles Galatasaray Formasını Giyecek mi Transferin Perde Arkası

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ve yılan hikayesine dönen Alex Telles transferinde neler yaşanıyor?

14.01.2014 14:47

Galatasaray’ın bir türlü renklerine katamadığı Alex Telles transferinde karşılıklı yapılan açıklamalar sonrasında transferin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Önceki günlerde transferin bittiği haberlerinin ardından Brezilya basınına konuşan Gremio Sportif Direktörü Rui Costa transferin gerçekleşmesi için teminatın yatırılması gerektiğini ancak ondan sonra Telles’in Galatasaray’a imza atabileceğini belirtmiş ve transfer askıya alınmıştı. Galatasaray kulübü tam transferden vazgeçecek duruma gelmişken devreye Alex Telles’in transfer edilmesini isteyen İtalyan hoca Mancini girmiş ve transferin çözülmesini istemişti. Bunun üzerine Gremio’yla tekrar transfer girişimlerine başlayan Galatasaray teminat konusunda Brezilya kulübünden süre istedi.

Telles’in menajeri Fernando Otto ise bu gelişmeler yaşanırken transfer için Galatasaray’ın gerekli teminatları Pazartesi günü kulübüne göndereceğini belirtmiş ve bu hafta içinde İstanbul’a geleceklerini açıklamıştı. Dün Brezilya basınında çıkan son dakika haberlerinde de Otto'nun dediği gibi Galatasaray’ın teminatı yatırdığı ve oyuncunun Türkiye’ye doğru yola çıkacağı aktarılmıştı.

Ancak bu sabah saatlerinde Gremio’ya yakın Zero Horo adlı internet sitesinin Gremio’nun avukatı Gabriel Vieira’yla yaptığı röportaj transferde yine pürüz var yorumlarına sebep oldu. Gabriel Vieira yaptığı açıklamada Galatasaray kulübünden gerekli teminatın gelmediğini ve Telles’in takımla birlikte kamp çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler sonrasında Alex Telles’in menajeri Fernando Otto transfere el attı. Brezilya’da Porto Alegre’de gazetecilik yapan ve Gremio kulübüne yakınlığıyla bilinen gazeteci Rafael Pfeiffer sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla transferde gelinen son noktayı ortaya koydu.

Rafael Pfeiffer yaptığı açıklamalarda Fernando Otto’nun transfere el koyduğunu ve bugün içerisinde yaşanan sıkıntıların çözüleceğini aktardı. Ayrıca oyuncu ve menajer Fernando Otto’nun Çarşamba günü İstanbul’a gitmesini beklediklerini belirtti.

TWEET

TWEET

Şükrü Ergün: Alex Telles gelir diye umuyorum

Galatasaray yöneticis Şükrü Ergün, belirsizliğini koruyan Alex Telles transferi için "Telles transferi olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum. Benim bildiğim kadarıyla bu transferde bir süre sınırlaması yok. Transfer dönemi 3 Şubat'a kadar devam ediyor. Ama o vakte kadar Telles transferinin uzayacağını düşünmüyorum. Ama eminim Telles transferinin alternatifi vardır. Telles olmazsa, muhakkak bir B planı vardır" dedi.

Yabancılardan dolayı

Şimdi herkes Alex Telles’in ne zaman geleceğini merak ediyor. Bazı kaynaklardan gelen iddialara göre Galatasaray’ın Telles transferini ağırdan almasının sebebi yabancıların takımdan ayrılmaması. Halihazırda takımda İzet Hajrovic’le birlikte 11 yabancısı bulunan Galatasaray’ın yabancı oyuncuların ayrılmasıyla birlikte transfer için resmi adımları atacağı aktarılıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Telles Galatasaray Formasını Giyecek mi Transferin Perde Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement