Terim İstemiş, G.saray Onun da Kapısını Çalmış! - Son Dakika
Spor

Terim İstemiş, G.saray Onun da Kapısını Çalmış!

Terim İstemiş, G.saray Onun da Kapısını Çalmış!

Transfer döneminde Matias Suarez, Guillaume Gillet ve Xherdan Shaqiri ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın listesinde olan diğer isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

06.02.2012 12:50

Transfer döneminde Matias Suarez, Guillaume Gillet ve Xherdan Shaqiri ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın listesinde olan diğer isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Fransız yıldız Florent Malouda için Londra'da nabız yoklayan ancak Chelsea'nin ara transfer döneminde oyuncusunu bırakmak istememesinden dolayı süreci askıya alan sarı-kırmızılı yönetimin listesinde yer alan bir diğer ismin de Riccardo Montolivo olduğu belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda İtalya Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Montolivo'yu transfer edebilmek için menajerler aracılığıyla Fiorentina'nın kapısını çalan sarı-kırmızılı yönetim, 'olumsuz' bir geri dönüş almasının ardından transfer sürecini kapattı.

Fiorentina ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'ın da sona erecek olan İtalyan futbolcuyu transfer edebilmek için Galatasaray'ın sezon sonunda yeniden devreye girebileceği ifade edildi.

Öte yandan sezon sonu 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilmesi gündemde olan Felipe Melo'nun yerine Riccardo Montolivo'nun 'stepnede' tutulduğu haberleri sarı-kırmızılı camiada yüksek sesle konuşulmaya başladı.

Fiorentina ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Montolivo için resmi olarak devrede olan diğer bir takım da AC Milan... Montolivo için Fiorentina ile resmi görüşme halinde olan AC Milan, ara transferin son günü Floransa temsilcisinin kapısını çaldı ancak AC Milan'ın yaptığı teklif, 'yetersiz' gerekçesiyle geri çevrildi.

Cesc Fabregas, Marek Hamsik, Gareth Bale, Bastian Schweinsteiger, Paulo Henrique Ganso, Kwadwo Asamoah ve Javier Pastore gibi isimler ile de anılan AC Milan'ın Riccardo Montolivo ile sezon sonu transfer dönemi için söz kestiği haberleri de Çizme basınında iddialı şekilde işleniyor.

%%EMBEDVIDEO_2580%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Terim İstemiş, G.saray Onun da Kapısını Çalmış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement