Terim Konuşuyor | Canlı - Son Dakika
Spor

Terim Konuşuyor | Canlı

Terim Konuşuyor | Canlı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçın ardından Galatasaray Televizyonu'na çıktı.

16.11.2012 23:20

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçın ardından Galatasaray Televizyonu'na çıktı. Ali Kırca ve Hasan Cemal'in sorularını yanıtlıyor. Terim'in açıklamalarını Sporx.com olarak canlı aktarıyoruz.

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN...

"Karabükspor'u tebrik ediyorum. iyi oynadılar iyi mücadele ettileriç Biz de tam tersi kötü mücadele ettik ve kafamızdakileri yapamadık. Mağlup olduk uzun zamandır böyle oynanamamıştık. Oyuncularım da benim kadar üzgün tahmi ediyorum. Lig uzun bir maraton bunu telafi edeceğiz. Bugün çok değişik şeyler, Galatasaraylılar'ın çok merak ettiği şeyleri benim ağzımdan duymaları için çok iyi olacak." "Galatasaray'ın çok uzun vadeli plan ve düşüncelerini konuşursak soruları yanıtlamaya çalışacağım. Uzun zamandır mağlubiyet almadığımız için üzgünüz. Umarım yenilgi hakkımızı burada kullanmışızdır. 3 Temmuz süreci tarihin en enteresan süreci. İnşahha bir daha denk gelmeyiz. Hiç bir kimsenin mutsuzluğu bizim mutluluğumuz olamaz dedim. Aynı fikirdeyim. Oradan başlayarak dediğiniz güne kadar çok önemli badireler atlattık. Kendi yöneticimizle olan polemikler dahil çok şeyle savaştık. Sesimizi çıkarmamakla birlikte daha sakin daha akil olaylara bakmaya çalıştım; ama süreç içinde bir çok şeyle mücadele ettik."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Terim Konuşuyor | Canlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement