TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, CIFP Başkan Yardımcısı seçildi - Son Dakika
Spor

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, CIFP Başkan Yardımcısı seçildi

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, CIFP Başkan Yardımcısı seçildi

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilen konsey toplantısında Uluslararası Fair Play Komitesi (CIFP) Başkan Yardımcısı seçildi. Arıpınar, Türkiye'yi yıllardır CIFP'de temsil ediyor ve yeni göreviyle onur duyduğunu belirtti.

25.10.2023 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 21 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen konsey toplantısında Uluslararası Fair Play Komitesi (CIFP) Başkan Yardımcısı seçildi.

CIFP bu yılın ikinci konsey toplantısını Dünya Fair Play Ödülleri Galası öncesinde düzenledi. Emekliliğe ayrılan İtalyan Maurizio Monego'nun yerine Başkan Yardımcısı olarak seçilen TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, CIFP'ye Sinan Erdem'in TMOK Başkanlığı döneminde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ni (TMOK) temsilen, Dünya Spor Yazarları Derneği (AIPS) adına konseyde kurucu üye olan TMOK Eski Başkanı Togay Bayatlı'nın teklifi ile üye olmuş, uzun yıllardır CIFP Yönetim Kurulu Üyesi olarak Türkiye'yi temsil ediyordu.

Erdoğan Arıpınar başkanlığındaki TMOK Fair Play Komisyonu, CIFP'nin en etkin üyeleri arasında yer alıyor.

"Türkiyemiz adına onur duydum"

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, yeni göreviyle yaptığı açıklamada, "Dünya'daki ilk ve en büyük fair-play ana kuruluşu olan CIFP'de ülkemi TMOK Fair Play Komisyonu adına yıllardır etkin bir şekilde temsil ediyorum. Konseyin ittifakla 2023 döneminde hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında beni başkan yardımcılığı görevine değer görmesinden, ülkem Türkiyemiz adına onur duydum. Aziz Atatürk'ümüzün tüm dünyaya sunduğu 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözü ile gösterdiği yolda, 'İyiye, doğruya, güzele' sloganımızla yurtta ve dünyada fair-play yolunda yürümeğe devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, CIFP Başkan Yardımcısı seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement