Torku Konyaspor'da Gaziantepspor Mesaisi Sürüyor - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Gaziantepspor Mesaisi Sürüyor

Torku Konyaspor\'da Gaziantepspor Mesaisi Sürüyor

Torku Konyaspor, evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam etti.

11.03.2014 16:25  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Torku Konyaspor kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana Erdinç Yavuz, Gekas, Ömer Esenkaya ve Yunus Emre Yalçın takımdan ayrı koşu yaparken, Jagos Vukovic katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam ederken, yeşil-beyazlı futbolcular, 1'e 1, 2'ye 2 ve sonrasında 9'a 9 yapılan mücadele oyunuyla antrenmanı tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Muesut Bakkal, alttaki takımların yukarıya yaklaştığı ve aradaki puan farkının kapandığı bir ortamda içeride Gaziantepspor maçı oynayacaklarını söyledi.

Türkiye'deki futbol anlayışını da eleştiren Bakkal, "Bir maç yendiğiniz zaman iyisiniz, bir maç kaybettiğiniz zaman kötüsünüz ve hemen insanlar karalar bağlıyor. Acaba ne oluyoruz diye düşünüyor. Ben geldiğim zaman bu takımın 16 puanı vardı. 13 puan da Elazığspor'un vardı. Şu anda başa baş gidiyoruz. Bu takıma geldikten sonra da kümede kalalım yeter deniyordu. Onun için hiç kimse burada ahkam kesmesin. Bu takım iyi bir takım. 10 maçta 15 puanı da alır. Gerekli puanları da alır. Özellikle Kayseri Erciyesspor maçında bir buçuk pozisyonla mağlup olduk. Kötü oynamış veya gerekeni yapmamış olabiliriz. Bir takım her zaman sahada gerekeni yapacak diye bir şey yoktur, kredisi de vardır. Benim tek üzüldüğüm, kayıp olarak baktığım içerideki Elazığspor maçıdır. Böyle takımlarda çok çalıştım. Detaylarla uğraşmak bize zarar getirir. Tek düşüncem var Gaziantepspor maçını kazanmak. Bu takım da bu maçı kazanacaktır. Bu maçı alıp her şey bitti mi diyeceğiz. Hayır, çünkü içeride oynadığımız Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarını aldıktan sonra Avrupa nidaları yapan şahısların şimdi bu takıma ne oluyor deme hakkı yoktur. Ben bu takımda çalışmaktan keyif alıyorum. Ben şuna üzülüyorum, performanslar bir maçla değerlendirilip bir maçla yok edilemez. Bu çocukların emeğine yazıktır. Bir takım kötü oynayacak tabi. Ama bu futbolcular kötü değil. Bugün dünya starları bu takımda. Onun için bu hafta kenetlenip gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum. Şimdiye kadar verilen desteğin bundan sonra daha fazla verilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"HAKEMLERE SONUNA KADAR VERYANSIN EDİYORUM"

Takımın bir düşüş içinde olmadığını, bu kelimeye katılmadığını vurgulayan Mesut Bakkal, "Sonuç kötü olabilir. Trabzonspor maçında biz yenemedik ama onlardan çok net pozisyonumuz var. Futbolda herkesi yeneceksiniz diye bir şey yok. Öyle bir şey istiyor ki herkes, her maça çıkacağız 3-4 tane atacağız. Öyle bir şey yok. İnsanlar bir defa ne istediğini bilecekler. Bu takım 3 aylık bir takım, daha ben 3 aylık bir teknik direktörüm burada. Bazılarına gazel de gelebilir bu söylediklerim. Bizim burada tek düşüncemiz var, Torku Konyaspor'u iyi yerlere getirmek. Hakemlere sonuna kadar veryansın ediyorum. Taraftarlara da helal olsun, tepki böyle verilir. Kulübümüz de bir hak, adalet açıklaması yapacaktır. Bugün benim verilmeyen 3 tane penaltım varken, bana çok ucuz penaltılar verildi. Hiçbir zaman bunların arkasına sığınan bir hoca da olmadım. Hep işimizin arkasında durduk" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Gaziantepspor Mesaisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement