Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile Anlaştı

Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile Anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile 1 yıllığına anlaşarak, sözleşme imzaladı.

15.08.2013 14:27  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile 1 yıllığına anlaşarak, sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile 1 yıllığına anlaşarak resmi sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan basın sözcüsü Güven Öten, Torku Konyaspor'un önemli transferlerinden birini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Türkiye liglerinde kendini ispatlamış ve her yönüyle profesyonel anlamda tecrübeli bir futbolcuyu transfer ettiklerini kaydeden Öten, "İnşallah Konyasporumuz için hayırlı olur. Hem Hasan Kabze için hem bizim için başarılı bir sezon geçiririz. Hasan Kabze kamp dönemini geçirmiş ve sezona hazır olarak aramıza katıldı. Şimdilik 1 yıllık sözleşme imzaladık ama Hasan Kabze istediği kadar bizim takımımızda kalabilir. Bizde temenni ederiz ki, burada jübilesini yapalım" dedi.

Torku Konyaspor'da 99 numaralı formayı giyecek olan Hasan Kabze, yeni takımında elinden gelen gayreti göstereceğini ifade ederek, " Orduspor'dan sözleşmem bittikten sonra ayrıldım, Türkiye ve yurt dışından teklifler aldım. Ben hem kendi şartlarıma uygun hem de beni gerçekten isteyen bir yerde olmak istedim. Bu saatten sonra görüştüğüm kulüplerle ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Şuan tek düşüncem formasını giyeceğim Konyaspor'a elimden geldiğince hizmet etmektir. İnşallah hep beraber Allah nasip ederse bu sezon iyi şeyler yapmayı düşünüyoruz. Benim hedeflerimde yüksek, her zaman olduğu gibi burada başarılı bir sezon geçirir ve Konyaspor'a en iyi şekilde hizmet ederim" diye konuştu.

Galatasaray ve Rubin Kazan takımlarında forma giydikten sonra geçen sezonu Orduspor'da tamamlayan 31 yaşındaki forvet oyuncusu, resmi sözleşmeyi imzalayarak gazetecilere poz verdi. Tecrübeli oyuncunun 17 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Torku Konyaspor- Fenerbahçe maçında forma giyip giymeyeceği ise netlik kazanmadı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Hasan Kabze ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement