Torku Konyasporlu Oyuncu Erdinç Yavuz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Torku Konyasporlu Oyuncu Erdinç Yavuz Açıklaması

Torku Konyasporlu Oyuncu Erdinç Yavuz Açıklaması

"Kalan maçlarımızı iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonun ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

15.11.2013 12:15

Torku Konyaspor'un kaptanı Erdinç Yavuz, ligde kalan maçları iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonun ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istediklerini bildirdi.

Yavuz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada topladıkları 13 puandan daha fazlasını hak ettiklerini ancak şanssız maçlar nedeniyle bunu başaramadıklarını belirtti.

Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini aktaran Yavuz, "MP Antalyaspor karşısında sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Takım olarak sezon başından bu yana iyi oynayıp mücadele ettiğimiz bazı maçları istemediğimiz sonuçlarla kapattık. Ama MP Antalyaspor önünde galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimize inanıyorum. Baştan sona oyun kontrolü bizdeydi ve beraberinde de 3 puan geldi" ifadelerine yer verdi.

MP Antalyaspor maçını, Bursaspor ve Galatasaray maçlarında alınan kötü sonuçları telafi etmek adına bir "kırılma noktası" olarak nitelendiren yeşil-beyazlı ekibin kaptanı Yavuz, şunları kaydetti:

"11 maçta da toplanan 13 puan iyi. Ama daha fazla puan toplayabilir ve daha üst sıralarda da olabilirdik. Kalan maçlarımızı iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonun ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Milli takım arasından sonra Beşiktaş ile oynayacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Ligde hiçbir rakipten çekinmiyoruz. İyi oyunumuzu devam ettirip Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla ayrılacağımıza inanıyoruz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyasporlu Oyuncu Erdinç Yavuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement