TOSFED Kadınlar Komisyonu trafik ve yol güvenliği eğitimleri düzenledi - Son Dakika
Spor

TOSFED Kadınlar Komisyonu trafik ve yol güvenliği eğitimleri düzenledi

TOSFED Kadınlar Komisyonu trafik ve yol güvenliği eğitimleri düzenledi

TOSFED Kadınlar Komisyonu tarafından düzenlenen trafik ve yol güvenliği eğitimlerine 385 öğrenci katıldı. Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarında gerçekleştirilen eğitimde Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışan GMG Racing pilotu Gürol Baranlı ve kadın copilot Aslı Erbil öğrencilere trafik ve yol güvenliği hakkında bilgiler verdi.

11.05.2023 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED), Kadınlar Komisyonu tarafından düzenlenen trafik ve yol güvenliği eğitimlerine 385 öğrenci katıldı.

Otomobil sporları ve temel trafik güvenliği konularında ilköğretim öğrencilerini bilgilendirmek için TOSFED Kadınlar Komisyonu tarafından trafik ve yol güvenliği projesi kapsamında "Velinin karnesi nasıl?" başlıklı eğitim programı, Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları'nda gerçekleştirildi.

TOSFED Kadınlar Komisyonu'ndan Yeşim Bostancı ve Beyza Avcıoğlu'nun katılımıyla yapılan eğitimde, Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarışan GMG Racing pilotu Gürol Baranlı ile kadın copilot Aslı Erbil öğrencilere trafik ve yol güvenliği hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TOSFED Kadınlar Komisyonu trafik ve yol güvenliği eğitimleri düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement