Trabzonspor 66. Olağan Mali Genel Kurulu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor 66. Olağan Mali Genel Kurulu

Trabzonspor 66. Olağan Mali Genel Kurulu

Trabzonspor'un 66.Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda yapılıyor.

08.12.2012 14:41

Trabzonspor'un 66. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda yapılıyor.

Saat 11.00'da başlayan Bordo Mavili kulübün 66. Olağan Mali Genel Kurulu'nda ilk olarak Divan Başkanlığı seçimi yapılırken, başkanlığa İlhami Algan seçildi. Gündemin okunup oylanmasının ardından Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin 2012 yılı faaliyet raporu, mali tabloları ve 2013 yılı tahmini bütçesini sundu. Zengin, şike sürecinin ardından bir faaliyet dönemini geride bıraktıklarını hatırlatarak "Mağazacılık anlamında önemli atılımlar yaptık. Tüm yapı ele alındı ve TS Club kurumsal kimlik planlaması baştan aşağı yenilenmiştir. 14 Milyonluk yıllık ciro hedefimize ilk 7 ayda ulaştık. HES Projemize ilişkin tüm yasal çalışmalarımız tamamlandı. Proje ihale aşamasında ve ocak ayına kadar inşaata başlanacak hale gelmiştir. Telekominasyon konusunda TrabzonCell ve TrabzonNet markalarımızdan aylık 100 bin TL'lik gelir sağlıyoruz. Pazarlama, kurumsal iletişim anlamında da profesyonelce çalışmaya devam ediyoruz. Kulüp organizasyon şema çalışmamız da tamamlandı. Yeni birimler kuruldu ve yeni yapılandırmalar yapıldı. Tesisler ve idari işler anlamında uzun yıllardır atıl şekilde bulunan karkas bina 1461 Trabzon bünyesinde kullanıma hazır hale getirilmiştir. Stadyumda bir takım düzenlemeler yapıldı. UEFA denetiminden başarılı bir not alınmıştır" dedi.

Geçtiğimiz dönemde en çok yoğunluğu 'hukuk' anlamında yaşadıklarını kaydeden Zengin "Özellikle şike sürecinde bir çok avukatla çalıştık. Bu dağınık yapıyı da yeniden yapılandırmak durumunda kaldık. Yetkin bir arkadaşımızı göreve başlattık. Dışarıdan hizmet almama konusundaki çalışmalarımızı tamamlamış olacağız" ifadelerini kullandı. Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, toplam borcun 71 milyon 640 bin dolara denk geldiğini söyledi.

Genel Kurul'da konuşan eski yöneticilerden ve başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, konuşmasında şike sürecine vurgu yaparak "Bu dönemdeki bütün başarı ve başarısızların, kötü yönetimlerin yanında Trabzonspor Başkanlık makamının en çok itibar kaybettiği dönem yaşanıyor. Türkiye'de emek hırsızlarının olduğunu ve Trabzonspor'un elinden sayısız şampiyonluklarının çalındığını eskiden beri söylüyorum. Sadri Şener'in şike sürecinde yalnız bırakıldığı söyleminin samimi olduğuna inanmıyorum. Bu süreci iyi yönetemediğimiz gibi diğer kulüp başkanlarını da yanımıza alamadık. Birlik olduğumuzda bu camianın karşısında kimse duramaz" diye konuştu.

Genel Kurul üyesi Metin Atasoy ise Başkan Sadri Şener'in seçim kararı almasını isterken, mali genel kurul yapılan konuşmalar ile devam ediyor.

Kongreye Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile eski yöneticiler ve genel kurul üyeleri katılıyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor 66. Olağan Mali Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement