Trabzonspor Cephesi Memnun! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Cephesi Memnun!

Trabzonspor Cephesi Memnun!

Trabzonspor'da Halilhodzic'in yardımcısı Bonnevay, 1-1 biten Lokeren maçından sonra konuştu.

07.11.2014 01:31

Trabzonspor, Avrupa Ligi L Grubu'nda Lokeren deplasmanından 1-1'lik eşitlikle döndü. Maçın ardından Vahid Halilhodzic'in yerine konuşan yardımcı hoca Jacgues Bonnevay, sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Jacgues Bonnevay, " Genel anlamda takımımız güzel bir maç çıkarttı. Pes etmeden mücadele ettiler. Maça kötü başladık. İşler daha kötüye gidebilirdi. Kalecimiz önemli kurtarışlar yaptı. Oyunda gelgitler oldu. Tabiki skoru eşitledikten sonra hücumda daha iyi olabilseydik maçı alabilirdik. Sonuç olarak muhteşem bir skor değil ama fena olduğu da söylenemez." dedi.

Lokeren'in evinde tehlikeli olduğunun altını çizen yardımcı hoca, "Legia oynadığı 4 maçı kazandı ve 12 puanı var. Gruptan çıkmak için geriye bir yer kaldı. Önümüzde iki maçımız var, yerimizi garantilemek istiyoruz. Lokeren genelde evinde kazanıyor. Buradan beraberlikle ayrılmak güzel." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor Cephesi Memnun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement