Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Sürüyor

25.01.2018 13:37

Trabzonspor, Süper Lig'in 19'uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, Süper Lig'in 19'uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, hafta sonu Fenerbahçe ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana izinli Hubocan, hasta olan Dame N'Doye, sakat olan Burak Yılmaz, Mustafa Akbaş ile Novak katılmadı. Bordo mavililer antrenmanda ısınma, pas çalışması ve dayanıklılık koşusu gerçekleştirildi. Antrenman çift kale maçla devam etti.

Castillo ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. - Başartrabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement