Trabzonspor Galatasaray Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Trabzonspor Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maça hazırlanıyor.

19.11.2014 19:45  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal, yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos katılmadı. 15 dakikası basın mensuplarına açık olan bölümde bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

ONUR TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz ay ameliyat olan Trabzonspor Kaptanı Onur tedavisini Trabzon'da sürdürüyor. Yaklaşık bir ay önce İstanbul'da dizinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan milli kaleci, antrenmanı saha kenarından izledi. İzmir'de tedavisini sürdüren ancak Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Trabzon'a gelen Onur, rehabilitasyon sürecinin geri kalanını Trabzon'da sürdüreceğini söyledi. Antrenmandan önce gazetecilerle sohbet eden Onur şu ifadeleri kullandı:

"Tedavi süreci iyi gidiyor. Her şey yolunda. İlk ameliyatımda 5.5 aylıkken ful antrenman yapıyordum. Çok şükür bu doktorun yaptığı ameliyatlar iyi. Diğer hastalarda olan şeyler bende olmuyor. Bu süreçte ayağını tam kırarken zorlanıyorsun ama ben tam kırabiliyorum. Hatta ameliyattan çıktığımın dördüncü günü 60 dereceye kadar kırıyordum dizimi. Şimdi tam anlamıyla kırılıyor. Freddie Fu'nun bir felsefesi var. 'Benim yaptığım ameliyatların yüzde 90'ı kopmaz. Yüzde 10'u kopar. Onlar da erken başlarsa kopar' diyor. Adamın kendine göre bir felsefesi var. Bunun aslında süreci 5, 5.5 aydır. Tam kendini hazır hissetmek önemli. Ayağın kendine o sinyali verir zaten. Şu anda ameliyat olalı bir ay geçti. Koltuk değneğini de öylesine kullanıyorum. Önlem olsun diye. Tabi bu süreçte moralini de iyi tutmak lazım. Moral biraz bozuktu takımla ilgili olarak. Ama ailemin yanında olduğum için moralimi düzelttiler. Bundan sonra iyi olacak."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da takımın ısınma hareketleri sırasında Onur'un yanına giderek bir süre sohbet etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Trabzonspor antrenmanının minik öğrencilerde ziyaret eti. Özel bir İngilizce kursunda öğrenim gören minik öğrenciler antrenmanı ziyaret ederek teknik direktör Ersun Yanal'a çiçek verdi. Futbolcularla bir araya gelen ve hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, antrenmanın bir bölümünü izlemek üzere sahaya gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de fotoğraf çektirdiler.

GİYDİKLERİ FORMALI BASIN MENSUPLARINA HEDİYE ETTİLER

Öte yandan antrenman sonrası Trabzonsporlu futbolcular giydikleri formaları basın mensuplarına hediye ettiler. Futbolcular takımı takip eden medya mensuplarına jest yaparak imzalı formalarını verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdiler - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Galatasaray Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement