Trabzonspor'da Kriz İddiası! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Kriz İddiası!

Trabzonspor\'da Kriz İddiası!

Trabzonspor'da Vahid Halilhodziç ile özellikle yabancı oyuncular arasında kriz yaşandığı iddia edildi.

29.09.2014 11:53

Malouda ile yolların ayrılmasını sağlayan, Cardozo'yla gerginleşen ve son olarak da Constant'la tartıştığı gündeme yansıyan Halilhodziç'in Yatabare ile de benzer sorunlar yaşadığı ortaya çıktı.

Kasımpaşa maçının haftasında yapılan analizler sırasında Constant'ın, "çok fazla defans yapıyoruz" sözlerine kızan Boşnak teknik adamın, "önerin var mı?" diye sorduğu ve bu sırada Yatabare'nin devreye girdiği belirlendi.

Malili forvetin de, "Ben de benzer fikirlere sahibim. Bu şekilde gol atmamız imkansız" diyerek yorumda bulunduğu, bunun üzerine de Vahid Halilhodziç'in tüm futbolcuların ortasında yaşanan tartışmanın tercümesini keserek ikiliyle bir süre Fransızca olarak tartışma yaşadığı kaydedildi.

Toplantının bitmesinin ardından Halilhodzic Constant ve Yatabare ile odasında da bir süre özel görüşmeye devam etti. Bu tartışma yüzünden Kasımpaşa maçında da iki oyuncunun forma giyemediği dile getirildi.

Ayrıca Cardozo başta olmak üzere hücum oyuncularının oyun anlayışından son derece rahatsız oldukları ve topla fazla buluşamamaktan yakındıkları da vurgulandı.

Kaynak: Trabzonajans

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Kriz İddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tststs: ya mra yı neden gönderdiniz ki madem böyle defansif oynayacaktık. yahu bu mantıkla amatör takım çıksa böyle defansif oynar zaten. bizim beklediğimiz futbol bu deyil. atılgan agrasif oynayan istekli arzulu ayağına topu alın ca kafasını kaldırıp pas yapan oyunu açan hızlı oynayan bir takım istiyorduk. takım da hiç iyi olumlu gelişme göremiyorum. elbette zamana ihtiyaç var ama her maç bişeyler üstüne koymalı takım ki bizlerde anlayalım her hafta daha kötü oynuyoruz desem yalan olmaz sanırım. 0 0 Yanıtla

Advertisement