Trabzonspor'da Manuel da Costa'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Manuel da Costa'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Trabzonspor, Faslı stoperi Manuel da Costa'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. KAP bildiriminde oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği vurgulandı.

09.09.2020 22:42  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Bordo mavili ekipte Manuel da Costa'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bu gelişme Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

TAZMİNAT ÖDENMEYECEK

Karadeniz temsilcisi, oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceğini açıkladı. Trabzonspor Kulübü'nden KAP'a yapılan bildirimde "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Manuel Marouan da Costa Trindade arasındaki 31.01.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir" ifadelerini kullandı.

KUPA ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Kariyerinde daha önce Nancy, PSV, Fiorentina, Sampdoria, West Ham United, Lokomotiv Moskova, Nacional, Sivasspor, Olympiacos, Başakşehir ve Al Ittihad forması giyen da Costa, Trabzonspor'da Süper Lig ikinciliği ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Trabzonspor\'da Manuel da Costa\'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Manuel da Costa'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bir yorum: trabzonspor kırkbin euroya 6 aylık anlaşmıştı demekki başka bir takımda otuzbin euroya da oynayabilir eğer daha fazla isterse o zaman trabzonun verdiği rakam incelenmeli 0 2 Yanıtla
  • Yorumcu yorumcu : Kendı tuttugun takımın oyuncuları başka takimda ne kadar aliyordu sana gelince ne kadar alıyor..Başkanıniz para çaliyor demek ki..tersten bakarsan 0 0 Yanıtla

Advertisement