Trabzonspor'dan 1461 Trabzon FK'ya transferler devam ediyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan 1461 Trabzon FK'ya transferler devam ediyor

Trabzonspor\'dan 1461 Trabzon FK\'ya transferler devam ediyor

Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Kerem Baykuş, 1461 Trabzon FK'ya kiralandı. Savunma oyuncusu Hakan Yeşil ile prensip anlaşmasına varıldı. 1461 Trabzon FK, Emirhan Zaman'ı hedef olarak belirledi. Transferlerin resmi imzaları birkaç gün içinde atılacak.

05.08.2023 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Kerem Baykuş, TFF 2'nci Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'ya kiralandı. Trabzon temsilcisi, savunma oyuncusu Hakan Yeşil ile de prensip anlaşmasına vardı. 1461 Trabzon FK, 20 yaşındaki savunmacı Emirhan Zaman'ı ise yeni hedef olarak belirledi.

Trabzonspor ile 1461 Trabzon FK arasında oyuncu transferleri devam ediyor. Daha önce Behlül Aydın, Safa Kınalı, Tunahan Ergül, Rüzgar Eser Bostan, Batuhan Kör, Anıl Türkmen gibi oyuncuları kadrosuna katan Trabzon ekibi, bordo mavililerden son olarak Kerem Baykuş'u 1 yıllığına kadrosuna kattı. Son 2 sezonda 1461 Trabzon FK'da oynayan futbolcu, 16 gol ve 9 asistle takımına en fazla gol katkısı veren oyuncu olmuştu.

HAKAN YEŞİL İLE ANLAŞMA TAMAM, SIRADA EMİRHAN VARŞehir takımları arasında bu hafta 2 yeni transfer daha resmiyete dökülecek. Trabzonspor'un Slovenya kampına katılan ancak bir süredir A takımla idmanlara çıkmayan Hakan Yeşil ile 1461 Trabzon FK arasında prensip anlaşmasına varıldı. RESMİ İMZALAR ATILACAKBu sezon 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yarışacak olan ekip, Trabzonspor'dan ayrıca Emirhan Zaman'ı da kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. İki genç oyuncunun transferi birkaç gün içinde resmi sözleşmeye dökülecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan 1461 Trabzon FK'ya transferler devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement