Trabzonspor Fırtınası, Penaltılarla Esti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Fırtınası, Penaltılarla Esti

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor Kasımpaşa'yı penaltılarda eledi.

13.12.2012 22:47  Güncelleme: 09:12

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor ile Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 iki ekibin beraberliği sona ererken, maçın galibi penaltılarla belirlendi.

90 dakika sonunda maçta eşitlik bozulmayınca uzatmalara geçildi. Uzatma dakikalarından sonra geçilen penaltı atışlarında 5-3'lük üstünlük kuran Trabzonspor gruplara kalmayı başardı.

Kasımpaşa'da penaltıları Adem Büyük, Sarmov gole çevirirken, Halil Çolak ve Elyasa penaltı atışlarından yararlanamadı.

Trabzonspor'da ise Adrian, Halil Altıntop, Yasin Öztekin ve Emerson penaltı atışlarını golle sonuçlandırdı.

TRABZON'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Kayserispor maçına göre, ilk 11'de 3 değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Kayserispor maçında ilk 11'de görev alan kaleci Onur Kıvrak, Adrian ve Halil Altıntop'u yedeğe çeken Güneş, bu oyuncuların yerine Kasımpaşa karşısında Tolga Zengin, Yasin Öztekin ve Colman'a formayı verdi.

Bordo-mavili ekip, Kasımpaşa karşısında Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Emerson, Colman, Zokora, Yasin Öztekin, Alanzinho, Olcan Adın ve Henrique ilk 11'i ile sahada yer aldı. Sakatlıkları nedeniyle Bamba, Soner Aydoğdu ve Vittek'in maç kadrosunda bulunmadığı Trabzonspor'da, yedek kulübesinde ise Onur Kıvrak, Adrian, Halil Altıntop, Sapara, Celutska, Volkan Şen ve Zeki Yavru oturdu.

DJALMA VE UCHE KADORDA YOK

Öte yandan, Kasımpaşa'da eşi doğum yaptığı için ülkesine giden Djalma ile bu sezon resmi maçlarda attığı 10 golle takımının gol yollarındaki en etkili ismi olan Kalu Uche, maçın 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Emin Yıldırım

Kasımpaşa: Isaksson 3, Abdurrahman Dereli 4, Yalçın Ayhan 4, İlhan Eker 3, Sancak Kaplan 3, Viudez 5 (Dk. 114 Ali Bilgin 3), Sarmov 4, Kerem Şeras 4, Dimitrov 5 (Dk. 80 Elyasa ?), Özer Hurmacı 6 (Dk. 91 Halil Çolak 3), Adem Büyük 5

Trabzonspor: Tolga Zengin 8, Serkan Balcı 5, Giray Kaçar 6, Mustafa Yumlu 5, Emerson 7, Yasin Öztekin 6, Zokora 4(Dk. 75 Volkan Şen 4), Colman 4 (Dk. 46 Adrian 6), Olcan Adın 4, Alanzinho 6, Henrique 4 (Dk. 64 Halil Altıntop 6)

Goller: Dk. 7 Özer Hurmacı (Kasımpaşa), Dk. 88 Adrian (Trabzonspor)

Penaltılar: Adem Büyük, Sarmov(Kasımpaşa), Adrian, Halil Altıntop, Yasin Öztekin, Emerson (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Dk. 18 Henrique, Dk. 26 Colman, Dk. 74 Serkan Balcı ve Olcan Adın, Dk. 82 Giray Kaçar (Trabzonspor), Dk. 52 Özer Hurmacı, Dk. 77 Kerem Şeras, Dk. 81 Isaksson, Dk. 87 Viudez, Dk. 113 Adem Büyük (Kasımpaşa)

Trabzonspor Fırtınası, Penaltılarla Esti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor Fırtınası, Penaltılarla Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement