Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti

- Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için İstanbul'a gitti.

04.02.2023 15:48  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti

TRABZON - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için İstanbul'a gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda sarı-kırmızılılarla karşılaşacak olan bordo-mavililer bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlarken, Karadeniz ekibi Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile saat 16.00 sıralarında İstanbul'a hareket etti. Trabzonspor'u havalimanında az sayıda taraftar uğurlarken, kafilede 23 oyuncu yer aldı. Karadeniz ekibinin İstanbul kafilesinde; Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Hakan Aydın, Arif Boşluk, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı, Vitor Hugo, Marc Bartra, Hüseyin Türkmen, Stefano Denswil, Gbamin, Siopis, Doğucan Haspolat, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Lahtimi, Trezeguet, Djaniny Semedo, Umut Bozok, Maxi Gomez ve Naci Ünüvar bulunuyor.

Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul\'a gitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement