Trabzonspor Kardeş Takımına Karşı! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kardeş Takımına Karşı!

Trabzonspor Kardeş Takımına Karşı!

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Trabzonspor, sahasında PTT 1.Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u konuk ediyor.

29.11.2012 19:15

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Trabzonspor, sahasında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u konuk ediyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Şenol Ersoy yapacak. Saat 20: 30'da başlayacak ve A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. TRABZON MORAL ARIYOR Ligde Eskişehirspor'a sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan bordo-mavililer, tarihinde ilk kez karşılaşacağı Şanlıurfaspor'u eleyerek bir nebze de olsa moral bulmak istiyor. Türkiye Kupası'nda bugüne dek 13 final oynayarak 8 kez kupayı müzesine getirme başarısı gösteren Karadeniz ekibi, 2 sezon aradan sonra tekrar kupaya uzanmaya çalışacak. ŞANLIURFA UĞURLU GELİYOR Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı en son 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek elde etmişti. Bordo-mavililer, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Fenerbahçe'yi GAP Arena Stadı'nda 3-1 yenerek 48. Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu. Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu final maçının ardından Şanlıurfaspor'u gösterdiği ilgiden dolayı 163 sayılı kararla kardeş takım ilan etmişti. GÜNEŞ'TEN FARKLI 11 Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in daha çok, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncular ile sahaya çıkacağı öğrenildi.

Bordo-mavililerin karşılaşmaya Tolga, Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Cech, Zokora, Colman, Sapara, Yasin, Emre, Vittek 11'i ile çıkması bekleniyor. MUHTEMEL 11'LER TRABZON Tolga

Zeki

Mustafa

Celutska

Cech

Zokora

Colman

Sapara

Yasin

Emre

Vittek ŞANLIURFA Atacan

Yiğitcan

Ramazan

İzzet

Özgür

Tisdell

Mehmet

Serdar Özkan

Sankoh

Gökhan

Murat SAAT: 20: 30

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Çağatay Şahan

YAYIN: A Haber & Sporx Canlı Anlatım GOL YOLLARINDA SIKINTI VAR Trabzonspor, sezon başında takımdan ayrılarak Galatasaray'a giden golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın boşluğunu da bir türlü dolduramıyor. Janko, Vittek, Henrique, Halil, Emre Güral gibi forvette görev yapan oyuncular, geçen sezon Burak'ın tek başına gösterdiği performansı ortaya koyamıyor. Bordo-mavililer, bu sezon 13 haftada 13 gol atarken, geçen sezon Karadeniz ekibi aynı dönemde 13'ü Burak Yılmaz'dan olmak üzere toplam 19 gol kaydetmişti. Burak Yılmaz, geçen sezon 33 gol kaydetmişti. Bu sezon forvet oyuncuları Vittek, Henrique, Halil ve Janko 1'er gol olmak üzere toplam 4 gol kaydettiler. GÜNEŞ 2 KUPA KALDIRDI Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş ile 2 kez Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Bordo-mavili takım, Güneş döneminde 1994-1995 sezonunda Galatasaray'ı 3-2 ve 1-0'lık sonuçlarla eleyip, 2009-2010 sezonunda da Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı elde etmişti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Kardeş Takımına Karşı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement