Trabzonspor, Legia Varşova'ya 2-0 Yenildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Legia Varşova'ya 2-0 Yenildi

Trabzonspor, Legia Varşova\'ya 2-0 Yenildi

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova'ya 2-0 yenildi ve grup 2. olarak üst tura çıktı.

11.12.2014 23:51  Güncelleme: 00:02

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan çıkmayı daha önce garantileyen Trabzonspor, deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla gruptaki son maçına çıktı. Pepsi Arena'da oynanan mücadeleyi Polonya temsilcisi 2-0'lık skorla kazandı.

GOLLER ORLANDO SA'DAN GELDİ

Karşılaşma boyunca istediği pozisyonları bulamayan bordo-mavililere karşın, Legia yakaladığı az sayıda tehlikeden sonuç çıkardı. Legia'ya galibiyeti getiren goller 22. ve 56. dakikalarda Orlando Sa'dan geldi.

EKİCİ KIZARDI

Öte yandan Trabzonspor'da Mehmet Ekici, 90. dakikada kırmızı kart gördü. Mehmet ile maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Kevin Constant, son 32 turunda oynanacak ilk maçta görev alamayacak.

Bu skorun ardından Trabzonspor L Gtrubu'nu 2. sırada tamamladı. Legia Verşova ise grubu lider tamamladı. Trabzonspor'un rakibi, 14 Aralık Pazar günü çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Legia Varşova'ya 2-0 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fenerli: BJK TS nin havasını aldı bu takım zor ayar tutar 36 4 Yanıtla
  • Hasan ER: trabzonspor yenile yenile elbet bir gün galip gelmeyi öğrenecektir. 5 2 Yanıtla
  • Abdurahman: Bu cok iyi oldu:))))) 3 3 Yanıtla
  • adem: ersunun balon çabuk söndü 0 5 Yanıtla
  • Güray YAĞCI: sanki hepsi çok başarılı bir tek TS başarısız 1 yıl şampiyonlar ligine gittik sonuçlara bir bakın 3 1 Yanıtla

Advertisement