Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv Takımıyla Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv Takımıyla Karşılaşacak

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi\'nde Metalist Kharkiv Takımıyla Karşılaşacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak.

17.09.2014 12:00

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplara kalan ve bu sezonda play-off turunda Rus temsilcisi Rostov'u sahasında 2-0 yenip deplasmanda da 0-0'lık beraberlikle eleyerek aynı başarıyı gösteren bordo-mavililer, gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle batıdaki Lviv kentinde oynanacak karşılaşma TSİ 22.05'te başlayacak. Polonya-Ukrayna'nın ortaklaşa düzenlendiği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan statlardan biri olan Arena Lviv'de oynanacak karşılaşmayı Norveçli hakem Tom Harald Hagen yönetecek. Hagen'in yardımcılıklarını Dag-Roger Nebben ve Jan Erik Engan yapacak.

Onur güven veriyor, Cardozo oynayacak seviyede

Trabzonspor, bu sezon lig ve Avrupa kupasında olmak üzere toplam 4 resmi maçta gol yemedi. Kalesinde 360 dakikadır gol görmeyen kaptan Onur Recep Kıvrak, yarın oynanacak maçta takımın önemli isimlerinden biri olacak.

Bordo-mavililer, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlar alırken ligde Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda, sahasında da Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.

Trabzonspor'un Rostov ile oynadığı rövanş maçının ardından sakatlık geçiren, ligde ilk 2 haftada forma giyemeyen Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo da oynayacak seviyeye geldi.

Trabzonspor'u resmi maçlarda bulunan 2 golünün 1'ini atan Paraguaylı oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde de takımın en tecrübeli ve golcü isimlerinin başında geliyor.

Yunan oyuncu Papadopoulos'un da bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıkması bekleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv Takımıyla Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement