Trabzonspor, Vahid Amiri'ye İmza Attırdı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Vahid Amiri'ye İmza Attırdı

Trabzonspor, Vahid Amiri\'ye İmza Attırdı

Trabzonspor, Vahid Amiri'yi resmen kadrosuna kattı. İranlı oyuncu sözleşme imzaladı.

21.07.2018 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Vahid Amiri renklerine bağladı... İranlı oyuncu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Vahid kardeşimizin kadromuza katılmasından dolayı son derece mutluyuz. Kendisi, İran milli takımında sol açık oynuyordu. Bizim de bu mevkide oyuncu ihtiyacımız vardı. Bunu dost kardeş ülke İran'dan temin etmemiz, en azından uyum sürecini asgari sürede atlatmamıza sebep olacaktır. İyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz ve burada da iyi bir performans sergileyecektir. İran'dan Trabzon'a turizm amaçlı gelen çok kişi var. Burada da yalnızlık çekmeyecektir. Örf ve adet olarak İran, Türkiye'ye benziyor. Bu yüzden kendisinin adaptasyon sürecini kısa sürde atlatıp kadroya katkı vereceğine inanıyoruz. Gönül isterdi ki transfer döneminin başında oyuncumuzun katılımını sağlayabilseydik. Ancak kulübümüzün diğer konulardaki problemleri transferin bugüne sarkmasına neden oldu. Kendisine başarılar diliyorum, burada mutlu ve başarılı olmasını diliyorum. Vahid son dakika transferi değil. Kendisiyle yaklaşık 1 aydır görüşmelerimiz sürüyordu." dedi.

İmza töreninde duygularını ifade eden Vahid Amiri, "Trabzonspor'a geldiğim için çok mutluyum. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve taraftarını biliyorum. İnşallah burada Trabzonspor ve o büyük taraftar için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
TRABZONSPOR, İran Milli takımı futbolcusu Vahid Amiri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İran Birinci Ligi takımlarından Persepolis forması giyen ve Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda İran Milli Takımı için top koşturan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu İranlı Vahid Amiri, Bordo-mavili kulübe törenle imzayı attı.
İmza töreninde konuşan İranlı futbolcu, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Vahid Amiri, "Trabzonspor'a geldiğim için çok sevindim. Trabzonspor'un seveninin çok olduğunu biliyorum, bu takıma faydalı olabilmek için Allah'tan bana yardım etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
19 YAŞINDAKİ GENÇ YETENEK TRABZONSPOR'DA
Trabzonspor, Ofspor'da forma giyen 19 yaşındaki Berkay Sefa Kara'yı da düzenlenen imza töreniyle renklerine bağladı.
DHA'da yer alan habere göre; imza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonsporun altyapısına önem verdiklerini kaydetti. Asbaşkan Hacısalihoğlu, İnşallah biz buradan çok sayıda Yusuflar, Abdulkadirler yetiştireceğiz. Kadroya dahil edilen sadece Berkay değil, birçok arkadaşımız var. İstiyoruz ki, altyapıdan gelen oyuncular bu formayı taşısın ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor, Vahid Amiri'ye İmza Attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.


Advertisement