Trabzonsporluları deliye döndürecek pankart! - Son Dakika
Spor

Trabzonsporluları deliye döndürecek pankart!

Fenerbahçe, dev Beşiktaş derbisi öncesinde son antrenmanını Kadıköy'de taraftara açık yaptı. Ülker Stadı'nda açılan bir pankart ise büyük dikkat çekti. Pankartta, aklı dengesini kaybetmiş bir Trabzonspor taraftarı, 2010-2011 şampiyonluğunu hayal ederken resmedildi.

07.05.2022 19:02  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mayıs Pazar akşamı Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, derbi öncesi son antrenmanını taraftarının önünde yaptı. Sarı-lacivertliler tribünlerden Trabzonspor'a pankartlarla gönderme yaptı.

TRABZONSPOR'A AĞIR GÖNDERME

Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de tribünlere,"2010-2011 sezonu şampiyonu şerefiyle Fenerbahçe'dir! Herkes haddini bilecek!" şeklinde bir pankart astı. Ayrıca 2010-2011 sezonun şampiyonluk kupası da Ülker Stadı'na getirildi. Fenerbahçe taraftarının hazırladığı bir başka pankartta ise aklı dengesini kaybetmiş bir Trabzonspor taraftarı, 2010-2011 şampiyonluğunu hayal ederken resmedildi.

Trabzonsporlular sinirden çıldıracak! Kadıköy'de olay pankart
Trabzonsporluları deliye döndürecek pankart!

Son Dakika Spor Trabzonsporluları deliye döndürecek pankart! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • halil kantarcı: Siz ne hakla istanbulda kutlama yaparsınız... ibb başkanı beyefendi heryeri onların kullanımınada açmış... olacak işmi 1 3 Yanıtla
  • halil kantarcı: Ellerinize sağlık... 3 1 Yanıtla
  • Necati Kaya: Şü futbola gösterdiğiniz aşkın keşke yarısını memleket için gösterseniz. 1 2 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Diyorum bu federasyon uyuyormu trabzon rize macini verdi sike yaptı yinede kurtaramadi bunu goren federasyon yokmu 0 0 Yanıtla

Advertisement