"Beşiktaş Şampiyon Olursa Evlenelim" Diyen Çift, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

"Beşiktaş Şampiyon Olursa Evlenelim" Diyen Çift, Hayatını Kaybetti

"Beşiktaş Şampiyon Olursa Evlenelim" Diyen Çift, Hayatını Kaybetti

Tunceli-Ovacık Karayolu'nda Munzur Çayı'na düşerek hayatını kaybeden Beşiktaşlı çiftin, takımın şampiyon olması halinde sezon sonunda evlenecekleri ortaya çıktı.

08.05.2016 15:40  Güncelleme: 08:37

Tunceli- Ovacık Karayolu üzerindeki Venk Köprüsü Mevkii'nde bir otomobilin kontrolden çıkarak Munzur Çayı'na düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, Bektaş İlker Uysal ile Müzeyyen Yılmaz, hayatını kaybetti.

BEŞİKTAŞ HAYALİ

Beşiktaşlı olan öğretmenlerin 3 yıldan beri birlikte yaşadıkları ve sezon sonu Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde evlenme kararı aldıkları öğrenildi. Elazığ'ın Palu İlçesi'ndeki İzmir Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen Bektaş İlker Uysal, Yatılı Bölge Ortaokulu'nda İngilizce öğretmenliği yapan kız arkadaşı Müzeyyen Yılmaz (31) ile birlikte, hafta sonu tatilini geçirmek üzere Ovacık İlçesi'ndeki arkadaşlarını ziyeret etmek istedi. Dün akşam Uysal'ın kullandığı 19 DA 197 plakalı otomobil Tunceli-Ovacık Venk Köprüsü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak Munzur Çayı'na düştü.

CENAZELER ARAÇ İÇERİSİNDE ÇIKARILDI

Kazanın yaşanmasının ardından olay yerine 112 Acil Servis ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve AFAD ekipleri, Munzur Çayı'nda gece yaptıkları arama çalışmaları sonuç vermedi. Arama ve kurtarma çalışmaları bugün sabah saatlerinde Tunceli İl Özel İdaresine ait iş makineleriyle devam etti. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından Uysal ve Yılmaz'ın cansız bedenleri, Munzur Çayı içerisinde araçtan karıldı.

"BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLMASINDAN SONRA EVLENECEKLERDİ"

Kaza haberinin duyulması üzerine meslektaşları ve öğretmen arkadaşları, 2 öğretmenin parçalanan cesetlerini zor teşhis etti. Müzeyyen Yılmaz ile Bektaş İker Uysal'ın yaklaşık 3 yıldır arkadaş olduklarını ve evlilik kararı aldıklarını anlatan öğretmen arkadaşları, çiftin Beşitaşlı olduğunu ve düğünlerini de şampiyonluk kutlamasının ardından yapmak için hazırlık içerisinde olduğunu aktardı.

Munzur Çayı'ndan çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderdildi. Burada yapılacak otopsinin ardından Müzeyyen Yılmaz'ın cesedi Çorum'a, Bektaş İlker Uysal'ın cesedi ise Yozgat'a gönderilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Beşiktaş Şampiyon Olursa Evlenelim' Diyen Çift, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement