Turgutluspor Tam Gaz - Son Dakika
Spor

Turgutluspor Tam Gaz

Turgutluspor Tam Gaz

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, gaz kesmeden yoluna devam ediyor.

15.10.2012 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, gaz kesmeden yoluna devam ediyor. Giresunspor karşısında oldukça etkili bir oyun sergileyen Kırmızı siyahlılar sezon başında gol sıkıntısı yaşıyordu ancak 2 haftada rakip ağları 5 kez havalandırarak gol yollarındaki sıkıntıyı rakamsal olarak aşmış durumda.

Karşılaşma sonrası basın toplantısına Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Teknik Patron Koray Cinel ve Kaptan Raşit katıldı.

Basın toplantısında konuşan Murat Ayhan, ' Sahamızda ilk galibiyeti muhteşem bir oyunla aldık. Her yerde teknik kadromuza sahip çıktık. Onlara olan güvenimiz tam teknik heyetimi ve gıyabında tüm oyuncuları yürekten kutluyorum."şeklinde konuştu.

Genç çalıştırıcı Koray Cinel de, "Belli bir süre sonra randımanlı hale geleceğimizi söylemiştim. Arkadaşlarımıza sonsuz güveniyoruz.Giresunspor tecrübeli bir ekip zor geçmesini beklediğimiz bir maçtı. Sezon sonu hedefi tutturmak adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Hedefimiz ilk 5 içinde sezonu tamamlamak bu durumu yakalayacak ve yaşayacak güçteyiz. Başta Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan'a, Kulüp Başkanımız Murat Ayhan'a, Turgutlu halkına ve Turgutluspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Takım kaptanı Raşit de yaptığı açıklamada, "'Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Futbol adına iyi şeyler yapıyoruz, bugün bizi izleyen taraftarımıza iyi bir futbol izlettiğimize inanıyorum. Sakaryaspor galibiyetinden sonra bu galibiyet çok daha anlamlı hale geldi. 2 gol attığım için kişisel olarak oldukça mutluyum ama benim gol atmamdan önemli olan takımımın galip gelmesiydi. Golün kimi attığı önemli değil önemli olan Turgutluspor adına galibiyetler ve alınan 3 puanlardır" şeklinde konuştu.

Turgutluspor bir günlük izinin ardından Salı günü Irlamaz Tesislerinde Sarıyerspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Takımda sakatlıkları bulunan Necati ve Bahadır'ın tedavileri doktor kontrolünde devam ederken, İsmail Köse halen U-17 milli takım kampında bulunuyor. Turgutluspor'da bu oyuncular dışında tam kadro halinde çalışmalarına devam ediyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgutluspor Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement