Futbol Turnuvası'nın Birincisi Vostok Fc Oldu - Son Dakika
Spor

Futbol Turnuvası'nın Birincisi Vostok Fc Oldu

Futbol Turnuvası\'nın Birincisi Vostok Fc Oldu

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda 2 gün süreyle düzenlenen dörtlü Futbol Turnuvası'nda birinciliği Kazakistan'ın Vostok FC takımı aldı.

12.08.2013 00:47  Güncelleme: 01:09

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Atatürk Stadyumu'nda 2 gün süreyle düzenlenen 4'lü Futbol Turnuvası'nda birinciliği Kazakistan'ın Vostok FC takımı oldu. Turnuvada Eskişehirspor 3'üncülüğü elde etti.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda bu akşam oynanan 3'üncülük karşılaşmasında Eskişehirspor ile Kırgızistan'ın FC Abdysh Ata takımı mücadele etti. Eskişehirspor Necati ve Kamara'nın golleriyle rakibini 2-1 yenendi. Konuk ekibin golünü Mirzakev kaydetti. Bu sonuçla Eskişehirspor 3'üncü, FC Abdysh Ata takımı da 4'üncü oldu.

Ardından final maçında Kazakistan'ın Vostok FC takımı ile Türkmenistan'ın Httu FK takımları karşılaştı. Normal süresi 2-2 tamamlanan karşılaşmada penaltı atışlarına gidildi. Penaltılarda Vostok FC takımı rakibi Httu FK'yı 5-4 yenerek birinciliği kazandı.

Vostok FC takımına birincilik kupasını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, ikinci olan Httu FK takımının kupasını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, 3'üncü Eskişehirspor'a kupasını İl Jandarma Komutanı Albay Feyzullah Günal, 4'üncü olan FC Abdysh Ata takımına da kupasını Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin verdi.

Türkmenistan ve Kırgızistan takımlarının yöneticiler Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a yöresel kıyafet ile kamçı hediye etti.

Final maçı sonrasında sahneye çıkması beklenen sanatçı Burcu Güneş'in konser ise önümüzdeki Ekim ayına ertelendiği açıklandı. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Futbol Turnuvası'nın Birincisi Vostok Fc Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement