Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan bir otelde yılbaşı etkinlikleri hazırlığı yapıldığı sırada çıkan yangından, Türk futbolcuların etkilenmediği öğrenildi.
Sarı-lacivertli kulüp, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbol dünyasından pek çok ismin de yılbaşı tatilini geçirdiği Dubai'de bir otelde çıkan yangın haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Profesyonel futbol takımımızdan bu kentte tatil yapan oyuncularımızla temasa geçilmiş ve futbolcularımızın yangın bölgesine uzak bir yerde konakladıkları ve oyuncularımızla ilgili endişe edilecek bir durum olmadığını öğrenmiş bulunmaktayız" denildi.
BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARDAN DA SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ
Öte yandan tatil için Dubai'de bulunan Beşiktaşlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre'nin yangın çıkan otelin uzak bir bölgesinde restorantta yemek yedikleri belirtildi. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Türk Futbolcular Yangından Etkilenmedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?