İSTANBUL,
A Milli Futbol Takımı'nın hayatta olan en yaşlı futbolcusu, "Kör Galip" lakaplı Galip Haktanır, 102 yaşında hayatını kaybetti.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın hayatta olan en yaşlı futbolcusu, "Kör Galip" lakaplı Galip Haktanır'ın 102 yaşında vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 5'i A Milli Takım, 1'i de B Milli Takım olmak üzere toplam 6 müsabakada Ay-Yıldızlı formamızı terleten Galip Haktanır, kulüp kariyerinde ise 16 sezon boyunca efsanesi olduğu Vefa spor'un formasını giymişti.
Merhumun cenazesi 1 Ekim Pazar günü (yarın) Karacaahmet Şakirin Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir. Merhum Galip Haktanır'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Vefaspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.
Öte yandan Galip Haktanır anısına 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi.
Son Dakika › Spor › Türk Futbolunun Değerli İsmi Galip Haktanır Vefat Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.