Türk Güreşinde Görev Değişikliği - Son Dakika
Spor

Türk Güreşinde Görev Değişikliği

Türk Güreşinde Görev Değişikliği

Türkiye Güreş Federasyonu, teknik direktör Erdoğan Karaali'nin görevinden ayrılması üzerine Abdullah Çakmar'ı yeni teknik direktör olarak atadı. Çakmar, Serbest Güreş A Milli Takımı'nı 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlayacak.

28.06.2023 10:54  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türk sporunun gururu olan Türk güreşinde görev değişikliği yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu, teknik direktör Erdoğan Karaali'nin görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Taha Akgül'ün bireysel antrenörü Abdullah Çakmar'ı teknik direktör olarak atadı.

Ankara ASKİ Spor Genel Koordinatörü ve Kulüp Asbaşkanı Çakmar, Serbest Güreş A Milli Takımı'nı 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlayacak. Abdullah Çakmar'ın yardımcı antrenörlüğünü ise Levent Kaleli, Murat Göngör, Nuri Zengin ve Teyfik Keleş yapacak.

Serbest Güreş A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Çakmar, "Hayatımı Türk güreşine adamış bir kişi olarak bu görevi daha önce de yaptım. Takım halindeki başarılarımızı bireysel olarak da elde ettik. Şimdi önümüzde çok önemli bir olimpiyat var. Çok güçlü bir kadromuz var. Dünya ağır sıkletinde söz sahibi iki büyük şampiyonumuz var. Diğer sporcularımız da çok değerli ve büyük şampiyonlar. Türk güreşi buradan da alnının akıyla çıkacak ve Türk halkını mutlu etmeye devam edecek" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türk Güreşinde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement