Uğur Demirok, Milli Takım Kadrosunda - Son Dakika
Spor

Uğur Demirok, Milli Takım Kadrosunda

Uğur Demirok, Milli Takım Kadrosunda

A Milli Takım'da Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok, Tolga Ciğerci'nin yerine aday kadroya dahil edildi.

03.03.2014 12:15  Güncelleme: 12:35

Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'un, A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart'ta İsveç ile yapacağı özel maç için Hertha Berlinli futbolcu Tolga Ciğerci'nin yerine aday kadroya alındığı bildirildi.

TOLGA'NIN YERİNE UĞUR

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart'ta İsveç ile yapacağı özel maçın aday kadrosunda bulunan Hertha Berlinli futbolcu Tolga Ciğerci'nin sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmasının ardından Uğur Demirok'un kadroya davet edildiğini söyledi.

BİLAL'DEN SONRA İKİNCİ AKHİSARLI

Acar, Uğur Demirok'un milli takım kampına katıldığını belirterek, "Akhisar Belediyespor olarak Bilal Kısa'nın ardından 2. kez A Milli Takım'a oyuncu yolladık" dedi.

GALATASARAY'IN ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Galatasaray altyapısında yetişen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, daha önce milli takımların çeşitli yaş kategorilerinde 26 maçta mücadele etti. Uğur Demirok, İsveç maçında şans bulması halinde ilk kez A Milli Takım'da forma giyecek.

TERİM'DEN BİR İLK DAHA

Daha önce Akhisar'dan Bilal Kısa'yı milli takıma çağıran Fatih Terim, Tolga Ciğerci'nin sakatlanmasından sonra ikinci kez aynı takımdan bir oyuncuya milli davette bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uğur Demirok, Milli Takım Kadrosunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement