Türkiye Kupasında Final Oynayan Kayseri Erciyesspor, Tarih Oldu - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupasında Final Oynayan Kayseri Erciyesspor, Tarih Oldu

2006-07 sezonunda Türkiye Kupasında final oynayan Kayseri Erciyesspor, borçları sebebiyle Bölgesel Amatör Lige başvuru yapmadı, artık hiçbir ligde mücadele etmeyecek.

19.07.2018 10:21  Güncelleme: 10:22

Üst üste aynı ligde iki kez şampiyon olan tek takım özelliği taşıyan Kayseri Erciyesspor, borçlarından dolayı Türk futbol tarihinden siliniyor. İcra gelen kulüpte, yetkililer birçok malzemeye el koymuştu. Borçları sebebiyle Bölgesel Amatör Lig'e başvuru yapmayan tarihi kulüp artık liglerde yer almayacak.

TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL OYNAMIŞLARDI

1932 yılında kurulan ve 86 yıllık tarihinde birçok önemli başarıya imza atan Erciyesspor, bu sezon amatör lige düşmüştü. 2006-2007 sezonunda Türkiye Kupası finali oynayan ve tarihinde ilk kez UEFA Kupası'na katılmayı başaran Kayseri Erciyesspor, ilk maçta İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv takımı ile eşleşmiş İsrail'de 0-0 biten maçın rövanşını Kayseri'de 3-1 kazanarak turu geçmişti. 1. turdaki rakibi İspanyol ekibi Atletico Madrid olan Kayseri Erciyesspor, rakibine iki maçta da yenilerek kupaya veda etmişti.

Türkiye Kupasında Final Oynayan Kayseri Erciyesspor, Tarih Oldu

Son Dakika Spor Türkiye Kupasında Final Oynayan Kayseri Erciyesspor, Tarih Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Emrah p.: Darısı konya kayseri ve bursasporun başına Allahım duamı kabul eyle Amin 7 8 Yanıtla
  • izmirlikemalist: iyi şike yapmısdı hak 4 11 Yanıtla
  • erciyes madurları: alt yapıdaki o kadar gencinin hakkını yemişlerdi nece cevherleri heba ettiler, nece insanın hayalleriyle, hayatlarıyla oynadılar herkez hak ettiğini bulur bunlarda buldu... 3 0 Yanıtla
  • Batuhan Urasoğlu: hiç bir şeyin tadı kalmadı 2 0 Yanıtla
  • Ceketsiz: Bence Gayseri ticaret şehri spor değil kıvrak zekaları ile küme düşen takımı ligde tuttular hiç etik değildi sonuç hüsran yazık.Koca gayseri şehri 61. Dakikada ki statdaki uğultu 38. Dakikadakinden fazla varın gerisini siz düşünün 1 1 Yanıtla

Advertisement