Türkiye Plaj Hentbolu Milli Takımları İkinci Günde Karışık Sonuçlar Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Plaj Hentbolu Milli Takımları İkinci Günde Karışık Sonuçlar Aldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası'nın ikinci gününde Türkiye'nin kadın milli takımı 2 yenilgi alırken, erkek milli takımı ise bir galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Kadınlar yarın son maçında Bulgaristan ile karşılaşacakken, erkekler klasman maçları oynayacak.

Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası'nın ikinci gününde sahaya çıkan Türkiye'nin kadın milli takımı, 2 yenilgi, erkek milli takımı ise bir galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Türkiye Hentbol Federasyonunun açıklamasına göre, Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen turnuvanın ikinci günündeki karşılaşmalar tamamlandı.

A Grubu'nda iki maç oynayan Kadın Milli Plaj Hentbolu Takımı, Hırvatistan'a karşı 22-18 ve 23-17, Ukrayna'ya karşı ise 25-24 ve 18-16'lık skorlarla sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Grupta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan ay-yıldızlı kadınlar, yarın son maçında ev sahibi Bulgaristan ile karşılaşacak.

Erkek Milli Plaj Hentbolu Takımı ise A Grubu'ndaki maçlarını tamamladı.

İtalya'yı 2-0 (28-26, 16-14) mağlup eden milliler, İsveç'e 2-0 (30-22, 18-16), Ukrayna'ya ise 19-12 ve 20-21 biten periyotlar sonucu seri atışlarda 7-6 yenildi.

Erkek milli takımı, 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 4. sırada yer alarak gruptan çıkamadı. Ay-yıldızlı erkekler, klasman maçları oynayacak.

Kaynak: AA