Türkiye ve Azerbaycan Golfçüleri Bakü'de Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Türkiye ve Azerbaycan Golfçüleri Bakü'de Buluşuyor

Türkiye ve Azerbaycan Golfçüleri Bakü\'de Buluşuyor

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Azerbaycan Zafer Turnuvası', 7-8 Ekim tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek. Turnuvaya, Azerbaycan ve Türkiye'den toplamda 72 golfçü katılacak. Turnuvanın final raundunun ardından dereceye giren golfçüler ödüllerini alacaklar.

06.10.2023 18:36  Güncelleme: 18:38

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen "Azerbaycan Zafer Turnuvası", 7-8 Ekim tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak. Turnuvaya, Azerbaycan ve Türkiye'den toplamda 72 golfçü katılacak.

TGF Başkanı Yıldırım Demirören ve Azerbaycan Golf Federasyonu (AGF) Başkanı Rauf Khalilov, iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla geçtiğimiz nisan ayında bir iş birliği anlaşması imzalamıştı.

Bu anlaşma kapsamında iki ülke arasında ilk defa düzenlenecek ve Azerbaycan Golf Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "Azerbaycan Zafer Turnuvası", 7-8 Ekim tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak.

Yarın başlayacak ve iki gün sürecek Dreamland Golf Kulübü'nde oynanacak turnuvaya ülkemizden 40, Azerbaycan'dan 32, toplamda 72 golfçü katılacak.

Turnuvanın final raundunun ardından gerçekleştirilecek ödül töreninde dereceye giren golfçüler kupalarını alacaklar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türkiye ve Azerbaycan Golfçüleri Bakü'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement