Tuzla'da Spor Zamanı - Son Dakika
Spor

Tuzla'da Spor Zamanı

Tuzla\'da Spor Zamanı

Tuzla Belediyesi, 10 farklı merkezi 18 farklı branşta yaş sınırı olmaksızın Tuzlalılara ücretsiz spor kursları düzenliyor.

09.10.2017 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediyesi, 10 farklı merkezi 18 farklı branşta yaş sınırı olmaksızın Tuzlalılara ücretsiz spor kursları düzenliyor.

Tuzla Belediyesi tarafından "Tuzla'da Spor Zamanı" sloganıyla ücretsiz spor kursları başlıyor. Yeni sezon spor kurslarında 10 farklı merkezde 18 farklı branşta yaş sınırlaması olmaksızın tüm Tuzlalılar sporla buluşacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslar ile Tuzlalı sporseverler sağlıklı ve güvenli bir ortamda spor yapma imkanına sahip olacak.

'Tuzla'da Spor Zamanı' kursları Evliya Çelebi Ortaokulu, Cahit Arf İlkokulu, Cezeri Meslek Lisesi, Tuzla Spor Stadı Spor Okulu, Barış Manço Ortaokulu, TOKİ Yahya Kemal Meslek Lisesi, Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu, İbni Sina Ortaokulu ve Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı'nda düzenlenecek. Güreş, bocce, eskrim, okçuluk, masa tenisi, basketbol, hentbol, voleybol, futsal, halk oyunları, karate, taek-wondo, kick boks, muay thai, step-aerobik, yüzme, bowling ve jimnastik branşlarında eğitim verilecek.

Spor kurslarına katılmak isteyenler, başvurularını Tuzla Belediyesi Beyaz Masa ve Mobil Beyaz Masa'ya gerçekleştirecek. Tüm katılımcılar da sağlık kuruluşlarından alınmış " Spor Yapabilir" raporu ibraz ederek, 18 yaşından küçük olanlar veli izin belgesiyle kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Kurslar, kayıt döneminin ardından başlayacak.

Başkan Yazıcı, Tuzlalıları kurslara davet etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşları kurslara davet etti. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için sporun önemine değinen Başkan Yazıcı, "Çağımızın bir çok hastalığının kaynağında hareketsizlik yer alıyor. Okulların kapalı spor salonlarını birer spor merkezine dönüştürerek herkesin bu imkandan yararlanmasını sağlamak istiyoruz. Ailelerin özellikle çocuklarıyla birlikte kurslara katılarak gelecek nesillere bu sevgiyi aşılamasını diliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tuzla'da Spor Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement