U20 Milli Takımı, Dünya Kupası'nda 2.Tura Yükseldi - Son Dakika
Spor

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası'nda 2.Tura Yükseldi

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası\'nda 2.Tura Yükseldi

Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı FIFA 2013 U20 Dünya Kupası'nda gruptaki üçüncü ve son maçta Türkiye karşılaştığı Avustralya'yı 2-1 yendi.

28.06.2013 23:51  Güncelleme: 00:05

Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı FIFA 2013 U20 Dünya Kupası'nda gruptaki üçüncü ve son maçta Türkiye karşılaştığı Avustralya'yı 2-1 yendi. C grubunda mücadele eden Türkiye 6 puanla grubu ikinci sırada bitirerek, bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan, U20 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, iyi bir mücadele ederek gruptan çıktıklarını belirterek, "İyi de başladılar hırslı ve istekliydiler biz aslında iyi başlamadık top kayıpları yaptık topu kullanma şansını oyunun hakimiyetini onlara teslim ettik, oyun hakimiyetini aldıklarından dolayı kalemizde golü gördük. Golü bulmamız şansımızdı hemen arkasından gelen golle galibiyetle grup maçlarını bitirme şansını yakaladık. İki maç kazandık bir maç kaybettik tahmin edildiği gibi oldu Kolombiya ve biz çıktık, bundan sonra aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Bir gazetecinin "Bu galibiyet neyi ifade ediyor?" sorusuna cevaplayan Uçar, "Bu galibiyet bizim için çok önemli. Gençler seviyesinde dünya kupasında gruptan çıkma daha küçük yaşlarda başardığımız bir şeydi ancak 19 ve 20'de bunu başaramamıştık. Milli forma her şeyin herkesin üstündedir hepimiz bir yerinden tutarsak başaracağız. Bu galibiyetle kenetlenerek oyuncularımız takım olma yolunda büyük bir yol kat ettiklerini gördük hiç birşeyin kolay olmadığın yaşayarak öğrendiler. Kazanmayan kimse yıldız olamaz" diye konuştu.

PAUL : "ERKEN GOL BULDUK AMA SKORU KORUYAMADIK"

Avustralya Teknik Direktörü Paul Okon, erken gol bulduklarını fakat skoru koruyamadıkların belirterek, "Gruptan çıkmak için ilk oynadığımız karşılaşmadaki gibi futbolu oynamak istedik. Oyunda öne geçtik. Fakat Türkiye'nin atığı iki gole engel olamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor U20 Milli Takımı, Dünya Kupası'nda 2.Tura Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement