Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda Manisaspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Boluspor, Göztepe, Altay, Denizli Belediyespor ve Giresunspor'a ulusal kulüp lisansı verdi.
TFF'den yapılan açıklamada, 2011'in ocak ayında hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmelerde son aşamanın tamamlandığı ve 8 kulübün daha ulusal kulüp lisansı almaya hak kazandığı belirtildi.
Futbolda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1.Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüpler için verilen 30'ar günlük iki ek süre içerisinde yapılan başvuruların, "hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kKriterler" üzerinden denetlendiği ve mali yapılarının uygun olduğu 8 kulübe lisans verildiği ifade edildi. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Manisaspor ve Adanaspor Ulusal Kulüp Lisansı Aldılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.