Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Avrupa Şampiyonasında Başarı Kazandı - Son Dakika
Spor

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Avrupa Şampiyonasında Başarı Kazandı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Avrupa Şampiyonasında Başarı Kazandı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ömer Ege Budur, Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon oldu ve Nandao kategorisinde üçüncülük elde etti. Zeynep Bayer ise büyükler kategorisinde iki üçüncülük madalyası aldı. Başkan Yıldırım, sporcuları makamında ağırlayarak teşekkür etti.

21.12.2023 10:42

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Avrupa Wushu Şampiyonası'nda madalya kazanan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını kabul etti.

Ümraniye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, başkan Yıldırım, İstanbul'da geçen hafta düzenlenen ve 600 sporcunun katıldığı şampiyonada yıldızlarda altın, nandao kategorisinde ise bronz madalya alan Ömer Ege Budur ile büyükler kategorisinde iki bronz madalya kazanan Zeynep Bayer'i makamında ağırladı.

Yıldırım, şampiyonada madalya kazanan sporcuları tebrik ederek "Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu desteklerin meyvelerini de sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Sporcularımız aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Başarılarının daim olmasını diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Avrupa Şampiyonasında Başarı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement