Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı - Son Dakika
Spor

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı

Ünlü Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray ile ilgili önemli değerlendirmeler yaparken Belhanda için "haftanın sahtekarı" benzetmesi yaparak "Galatasaray onu derhal kovmalı" dedi.

28.11.2017 00:07  Güncelleme: 00:59

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç Aspor'da yayınlanan 90'A programında açıklamalarda bulundu.

"BELHANDA'YI HAFTANIN SAHTEKARI İLAN ETTİM"

"Belhanda Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Sahtekarlık yapıp hakemi aldattığı için. O maçtan derste almamış. Alanyaspor maçında 3 kere aynısını yaptı. Belhanda ceza sahsına gol atmak için girmiyor, rakip oyuncuyu arttırmak için giriyor. Ben böyle futbolculardan nefret ediyorum. Futbol, milyonlar seyretsin diye oynanan bir oyun. Milyonlar sahtekarlık seyretsin diye oynanan bir oyun değil.

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı
"GALATASARAY'DAN DERHAL KOVULMALI"

Belhanda Galatasaray'dan derhal kovulması gereken bir oyuncu. Bu maç kötü de oynadı, döküldü resmen. Belhanda'yı niye aldılar onu da bilmiyorum. Kim getirmiş, hangi menajer kazıklamış bilmiyorum. Infantino bu durumlara el koyacakmış zaten.

"GALATASARAY AKLI BAŞINDA BİR HOCA ARIYOR"

Galatasaray aklı başında bir hoca arıyor. Her maç kafa değiştirmeyen, taktik sistem değiştirmeyen, maçı okuyabilen doğru okuyanda demiyorum hecelesin ama okusun. 70. dakikada biri sakatlanınca oyuna müdahale eden hoca olmaz.

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı

Son Dakika Spor Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dalkıran!!!: yaw he he bir sen dürüstsün. 3 1 Yanıtla
  • jüri: adamı daa önce seyretmemiş..yaşayan ceset önünü görmüyor...hala bunu yorum yap diye peşinde koşoyuorlar...zaten nyorumcular muhalefet yapmaktan pirim yapıyor.. 1 1 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Kendi takımını kötüleyen başka bir spor yazarı varmı.Fenerli spor yazarları vıcık vıcıkkeni . 2 0 Yanıtla
  • saban bal: Adammm buu isii biilliiyyooo abiiii 1 0 Yanıtla
  • mecoo: Galatasaraya gelmiş geçmiş atılan en büyük kazıktır belhanda. adamın bi halta yaradığı yok hiç insiyatif almıyor , sıfır riskle oynuyor al ver sadece ve çok karaktersiz bir futbolcu. bu adama galatasaray 10 milyon euro para verdi . 1 0 Yanıtla

Advertisement