Bin pişman! Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi - Son Dakika
Spor

Bin pişman! Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi

Beşiktaş'ın kazandığı derbi sonrası Galatasaray aleyhine yapılan ağır tezahürata katılan ünlü sanatçı Ertan Saban, görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından G.Saray'dan sert tepki gördü. Yaşananların ardından özür videosu yayınlayan Sabah, "Bunun hiçbir özrü yok ama gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum. Kutlamanın ve taraftarlığın hararetiyle kurulmuş bir cümleydi" dedi.

01.05.2023 17:15  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaray aleyhine içinde ağır ifadelerin olduğu tezahürat yaparken görüntülendi. Derbi kutladığı mekanda büyük bir coşkuyla bu tezahürata katılan Saban, kayıt altına alındığını fark ettiğinde tezahüratı bıraktı.

Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaray taraftarından özür diledi

TEPKİ YAĞDI

Galatasaraylı taraftarlar, Saban'a büyük tepki gösterdi. Özür paylaşımı yapması için mesajlar atıldı. Saban'dan da hemen bir özür videosu geldi.

Bin pişman! Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi

"SAMİMİYETİMLE ÖZÜR DİLİYORUM"

Saban paylaştığı videoda, "Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım için üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle, hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bin pişman! Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi

Son Dakika Spor Bin pişman! Ünlü sanatçı Ertan Saban, Galatasaraylı taraftarlardan özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emre Sivri: Eeee sap döner keser döner diycem ama bjk a kızamıyorum zor türkiyenin en buyuk takımını yendiler. Ama zamanı gelınce o küfürleri yersin 151 65 Yanıtla
    ahmey bulut: Hadi bak işine ya En büyük takımıymış büyük takım mac boyu 1 şut cekmez 1 1
  • İnsanAldaldı : Ya ne diyorsun kardeşim, bu takım meselesine verilen değeri okumaya versek çağ atlayacagiz.. bırakın artık bu boş işlerin ayrıntılarında boğulmayı 2 2 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: More Alex...yakışmay sana diyale... 0 1 Yanıtla

Advertisement