Ünyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Ünyespor'da Transfer Çalışmaları

Ünyespor\'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor'da İrfan Şahin başkanlığında oluşan yeni yönetim, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

22.08.2012 16:29

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor'da İrfan Şahin başkanlığında oluşan yeni yönetim, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İç transferi büyük oranda tamamlayan Ünyespor, dış transferde 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala göreve gelen Ünyespor Yönetim Kurulu, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan İrfan Şahin, Genel Kaptan Murat Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Veyisoğlu ve Mehmet Çetin Salman'dan oluşan transfer komitesi futbolcularla görüşmelere devam ederken, anlaşmaya varılan futbolculara sözleşme imzalatılıyor. Kulüp ve Transfer Komitesi Başkanı İrfan Şahin, "Kayyuma kalan kulübe Belediye Başkanımız Ahmet Arpacıoğlu'nun desteği ile sahip çıkarak belirsizliğe son verdik. Göreve gelir gelmez kısa zamanda transferi tamamlamak ve iyi bir takım oluşturmak için kolları sıvayarak çalışmalara başladık. İlk etapta geçtiğimiz yıl Ünyespor kadrosunda yer alan Mikail Üzümcü, Adem Sağlam, Muzaffer Taşkın, Burak Öztürk, Ömer Keskin, Ümit Bacacı, Kenan Çamoğlu ve alt yapıdan Yunus Ekiz ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladık" dedi.

İç transferi büyük oranda tamamladıklarını ve dış transferde görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan İrfan Şahin, " Ofspor'dan Cihan Fatih Özdemir, Altınordu'dan Azmi Polat, Yeni Malatyaspor'dan Mehmet Poşak, Sakaryaspor'dan Ömer Erdem Şamlı, Gaziantepspor'dan kaleci Tanzer Kargoğlu, Ünyes Belediyespor'dan Yusuf Efil ve Fatsa Belediyespor'dan Taner Aksoy ile anlaştık ve bu futbolcularla sözleşme imzaladık. Halen görüşmelerin sürdüğü bir çok futbolcu bulunuyor. Transfer komitemiz hem Ünyespor'un bütçesini zorlamayacak hem de kaliteli bir takım oluşturmak için çaba sarf ediyor. Hafta sonuna kadar transfer çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz" diye konuştu.

Sezonun başlamasına çok kısa zaman kaldığını belirten Başkan Şahin, "Kısa da olsa takımı kampa götüreceğiz. Tam kesin olmamakla birlikte kamp için Bolu ya da Nevşehir'e gideceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement