Vali Ayhan, Türkiye 3'üncüsü olan sporcuyu kabul etti - Son Dakika
Spor

Vali Ayhan, Türkiye 3'üncüsü olan sporcuyu kabul etti

Vali Ayhan, Türkiye 3\'üncüsü olan sporcuyu kabul etti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Türkiye 3'üncüsü olan Viranşehir Belediyespor Kick Boks sporcusu ve antrenörünü kabul etti.

31.01.2023 14:54  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Türkiye 3'üncüsü olan Viranşehir Belediyespor Kick Boks sporcusu ve antrenörünü kabul etti.

Vali Ayhan, 22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 70 kilo üstü genç bayan full contact branşında Türkiye 3'üncüsü olan Evindar Daban ve Antrenörü Mazlum Oktay'ı makamında kabul etti.

Şampiyonada elde ettikleri başarıdan dolayı Evindar Daban ve Antrenörü Mazlum Oktay'ı tebrik eden Vali Ayhan, genç sporcuya ve antrenörüne başarılarının devamını diledi. Vali Salih Ayhan, Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında genç sporcuların yeteneklerini ortaya çıkarması adına önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Ülkemizde ve İlimizde şüphesiz çok sayıda yetenekli gençlerimiz var diyen Ayhan, "Bu yetenekleri ortaya çıkarıp, iyi yetiştirip başta ulusal, daha sonra uluslararası müsabakalara hazırlamamız gerekiyor. Gençlik ve Spor teşkilatlarına, antrenörlerimize ve ailelerimize büyük görevler düşüyor. Sporculuk disiplin istiyor. Ayrıca spor, başta sağlık olmak üzere iyi çalışma alışkanlığı da kazandırır. Sadece bir başarıyla yetinmemeliyiz. Bir sporu, düzenli olarak yapmak bir başarıdır. Müsabakalara katılmak da ayrı bir başarıdır. Hedefimizi yukarıda tutacağız. Başarılı olup, inşallah bayrağımızı yurt dışında da temsil edecek noktaya gelirsiniz. Sporcularımızın, yüksek başarılar elde edebilmeleri konusunda her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Evindar Daban ve Antrenörü Mazlum Oktay ise, kabullerinden dolayı Vali Salih Ayhan'a teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vali Ayhan, Türkiye 3'üncüsü olan sporcuyu kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi
    12:24 Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi

    Türk karatesinin efsane ismi Turgay Yeşilyurt, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate takımlarına özel bir 'Kata' semineri verdi. Seminerde Türkiye Karate Federasyonu Genel Koordinatörü Erkan Taşbaşı ve Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Kıroğlu da yer aldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.


Advertisement