Vaslui-Fenerbahçe Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Vaslui-Fenerbahçe Maçına Doğru

Vaslui-Fenerbahçe Maçına Doğru

Alim Tunçay - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında yarın Romanya'nın Vaslui takımıyla yapacakları karşılaşmada büyük takım olma refleksini ortaya koyarak, istedikleri sonucu alacaklarını...

07.08.2012 20:23

Alim Tunçay - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Romanya'nın Vaslui takımıyla yapacakları karşılaşmada büyük takım olma refleksini ortaya koyarak, istedikleri sonucu alacaklarını söyledi.

Aykut Kocaman, karşılaşmanın oynanacağı Ceahlaul Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yarınki maçın biraz daha zor olacağını belirterek, "Rakibimiz kendi sahasında oynayacak. Ayrıca bizim sahamızda aldıkları 1-1'lik avantajlı skoru korumak isteyeceklerdir" dedi.

Büyük takımları büyük takım yapan en önemli şeyin zorluklara verdikleri tepki olduğunu vurgulayan Aykut Kocaman, "Yarın bizim yapmamız gereken en önemli şey büyük takım refleksini ortaya koymak. Oyuncularım ilk maçta yaptığımız hataları azaltarak maçı lehimize çevirecektir. Buna inanıyorum ve bütün oyuncularıma güveniyorum. İlk maça göre daha farklı olacağız. Oyuncu bazında da söylüyorum bunu" diye konuştu.

Kocaman, takımın maçın oynanacağı kente 60 kilometre uzaklıktaki Bacau'da kalmasıyla ilgili soru üzerine, "Zor bir maç olacak. Bu zorluğu oluşturan faktörlerden biri de bu. Ancak bunların hiçbiri mazeret olmayacak. Bütün bunların üstesinden gelebilecek tecrübeye ve kaliteye sahip bir takımım var" ifadelerini kullandı.

-"Her şeyin bir ilki vardır"-

Kocaman, Rumen bir gazetecinin Vaslui'nin kendi sahasında Avrupa'da maç kaybetmediğini hatırlatması üzerine, "Bu onlara özgüven getirecek. Biz de yüksek bir arzuya sahibiz. Her şeyin bir ilki vardır. İlki başarmak için çalışmak, ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kaybetmesi halinde neler olabileceğiyle ilgili bir soru üzerine ise Aykut Kocaman, "İlk maçtan önce de 'Dram olur mu' denmişti. Oyunu ve futbolu sonuna kadar zorlayacağız. Her şeyi çok dramatik hale getirmenin oyun içinde fazla yeri yok. Bu ilerlemeyi engelleyici bir durum" şeklinde konuştu.

Yayıncı: Hüseyin Doğru - PIATRA NEAMT

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Vaslui-Fenerbahçe Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement