Vefa Küçük Açıkladı! 'Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın Barışması..' - Son Dakika
Spor

Vefa Küçük Açıkladı! 'Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın Barışması..'

Vefa Küçük Açıkladı! \'Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar\'ın Barışması..\'

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulüpte ağabeylik görevinin bulunduğunu ve bu sebeple başkan Aziz Yıldırım ile eski yönetici Mehmet Ali Aydınlar'ın arasının düzelmesine vesile olduğunu söyledi.

27.01.2018 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yüksek divan kurulu  toplantısında konuşan Vefa Küçük, Mehmet Ali Aydınlar'ın geçmişte kulüpte  yönetici olarak görev yaptığını hatırlatarak, "2011 yılında Türkiye Futbol  Federasyonu başkanıyken, görevdeki 7-8. gününde şike kumpasıyla karşılaşmış bir  arkadaştır. Medeni bir şekilde şimdiki başkan Aziz Yıldırım ile sandıkta  karşılaşmış ve 2600'e yakın oy almış bir arkadaşımızdır." ifadelerini kullandı.
Aydınlar'ın o dönemde medeni cesaret göstererek başkan adayı olduğunu  belirten Küçük, şöyle devam etti:
"Ben, sizlerin oyları ile görevi sürdürmekteyim. Görevim nisan ayında  sona erecek. Kulüpte ağabeylik yapıyor, uzlaşı sağlıyorum. Fenerbahçe sevgisiyle  kendi bildiğim doğruları yaptım. Bu arada ben, Mehmet Ali Aydınlar'a Fenerbahçe  Üniversitesine bağış almak için gittim. Mahmut Uslu ile gidecektik ama kendisinin  bir yakını vefat ettiği için ben yalnız gittim. Bağış almakla beraber geçmişten  gelen dostlukla güncel konular hakkında da konuştuk. Bazı kesimlerin hala  kendisini hak etmediği şekilde suçladığını, bedel ödemesi gerekirse buna hazır  olduğunu dile getirdi. Ben de durumu Aziz Yıldırım'a ilettim. Aziz Yıldırım'dan  ne duyduysam Aydınlar'a, Aydınlar'dan ne duyduysam Yıldırım'a söyledim. Ağabey ve  duayen konumunda olduğum için bu yanlış anlamanın kalkması gerektiğini  belirttim."
Mehmet Ali Aydınlar ile başkan Aziz Yıldırım'ın bu olayın ardından el  sıkıştıklarını dile getiren Küçük, "Üniversitemize yapacağı bağışın büyük bir  bölümünü nakit olarak ödeyecek. Ayrıca yeni kampüsteki sağlık bilimleri  fakültesini yaptırıp kulübümüze hediye edeceğini söyledi. Bunları kendimi  methetmek için söylemedim. Kulüpteki rolümü sizlerin bilmesini istediğim için  söyledim." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Vefa Küçük Açıkladı! 'Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın Barışması..' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement