Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu! Yapılan sözleşme süresi herkesi şaşırttı - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu! Yapılan sözleşme süresi herkesi şaşırttı

Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'nın yeni takımı netleşti. Brezilya ekibi Corinthians, Portekizli hocayla 10 aylık bir sözleşmeye imza attı. Buna göre Vitor Pereira, Aralık 2022'ye kadar Corinthians'ı çalıştıracak.

23.02.2022 18:14  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'yle 2. döneminde büyük hayal kırıklığı yaşayan teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni rotası Brezilya oldu. Adı sık sık Everton'la anılan Portekizli hoca, İngiliz ekibinin Frank Lampard'ı göreve getirmesinin ardından Corinthians'la anlaştı.

10 AYLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Brezilya ekibi Corinthians'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Vitor Pereira'yla Aralık 2022'ye kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Vitor Pereira resmen imzayı attı! Yeni takımındaki sözleşme süresi herkesi şaşkınlığa uğrattı
Vitor Pereira\'nın yeni takımı belli oldu! Yapılan sözleşme süresi herkesi şaşırttı

Son Dakika Spor Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu! Yapılan sözleşme süresi herkesi şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Çok şükür Türk Futbolu bu adam dan kurtuldu.Dilerim bir daha ülkemizde amatör takım dahi çalıştırmaz.Futbolumuza çok zarar verdi bu herif.Hayal aleminde geziyor adam.Özel Fantezileri için milyon dolarlara ihanet ediyordu.Milyonlarca taraftarın aklı ve ruhu ile alay ediyordu.Dünyanın ilk 20 sine giren adamı yedekte oturtup alt yapıdaki adamı sahaya sürecek kadar gereksiz bir adam.Nereye gitti ise dikkat etsinler köklerine kibrit suyu atar bilsinler.Aslında ona bu yolu yıllar önce Fener açtı.... 0 0 Yanıtla

Advertisement