Voleybol: Bayanlar 2. Lig Yarı Finalleri" - Son Dakika
Spor

Voleybol: Bayanlar 2. Lig Yarı Finalleri"

Voleybol: Bayanlar 2. Lig Yarı Finalleri"

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi Yarı Finalleri için Kocaeli'ye gelen bazı kulüp yöneticileri, maçların naklen yayınlanmamasının kendilerini mağdur ettiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

05.04.2013 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi Yarı Finalleri için Kocaeli'ye gelen bazı kulüp yöneticileri, maçların naklen yayınlanmamasının kendilerini mağdur ettiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

Maçların yapılacağı Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon İdman Ocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, voleybolu Anadolu'ya yaymak için mücadele verdiklerini belirterek, ekonomik güçlükler yaşamalarına rağmen sportif faaliyetleri sürdürdüklerini söyledi.

Kendilerine bildirilen program çerçevesinde takım oluşturduklarını ifade eden Öz, maçların naklen yayınlanacağının söylenmesi üzerine bazı sponsorluk anlaşması yaptıklarını kaydetti.

Öz, geçen yıl 2. Lig'den her hafta iki maçın naklen yayınlandığını dile getirerek, "Play-off grubunda geçen yıl tüm maçlar yayınlandı. Biz de sponsorlarımızla bu şekilde konuşuyoruz. Bu yıl ne lig maçları ne de play-off grubunda yayın yapıldı. Türkiye'de voleybolu geliştireceksek 2. Lig'e önem vermeliyiz" diye konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun kendilerine destek olması gerektiğini belirten Öz, Kocaeli'deki maçların, "şenlik havasında" geçme beklentilerinin gerçekleşmediğini ifade etti.

-"Eşyalarımız çalındı"-

Karayolları Genel Müdürlüğü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Yazıcı da kendilerine gereken ilginin gösterilmediğini savunarak, dün müsabakaların yapıldığı Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda takımlarının soyunma odalarına girilerek eşyalarının çalındığını iddia iddia etti.

Pursaklar Belediyesi Voleybol İhtisas Kulübü Başkanı Nedim Erçetin de sezon başında federasyon yetkililerince takımlara bazı taahhütlerde bulunulduğunu ifade ederek, maçların yayınlanmaması nedeniyle sponsorlarla bir daha sözleşme imzalayamayacaklarını kaydetti.

Erçetin, bu durumun voleybol takımları olumsuz etkilediğini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Bayanlar 2. Lig Yarı Finalleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement