Filenin Sultanları ABD'yi Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Filenin Sultanları ABD'yi Mağlup Etti

Filenin Sultanları ABD\'yi Mağlup Etti

A Milli Bayan Takımı Başantrenörü Barbolini, "ABD gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek önemli bir galibiyet aldık." dedi.

02.08.2014 23:20  Güncelleme: 00:07

A Milli Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Massimo Barbolini, "ABD gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Barbolini, FIVB Dünya Grand Prix'si A Grubu'nda ABD'yi 3-2 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, milli voleybolcularla gurur duyduğunu söyledi.

ABD karşısındaki tutkulu oyunlarını yarın Rusya önünde de sergilemeye çalışacaklarını belirten Barbolini, "ABD gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek önemli bir galibiyet aldık. Yarın farklı bir oyun anlayışına sahip Rusya ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Eskiye oranla defansta daha az hata yapıyorlar. ABD karşısında oynadığımız gibi sabırlı olmalıyız" diye konuştu.

Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise dünya şampiyonası öncesi önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

ABD'nin savunmada çok iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Sonsırma, "Geçen sene istediğimiz performansı sergileyemesek de Grand Prix ile kendimizi göstermeye başladık. Umarım yarın da bu şekilde oynayıp galibiyete ulaşırız" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Filenin Sultanları ABD'yi Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement