Volkan'a 45 Metreden Gol Attı! 'Rüya Zannettim...' - Son Dakika
Spor

Volkan'a 45 Metreden Gol Attı! 'Rüya Zannettim...'

Volkan\'a 45 Metreden Gol Attı! \'Rüya Zannettim...\'

Milli arayı boş geçmek istemeyen Fenerbahçe, Boluspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ilk yarısını 3-1 geride kapadığı maçtan 6-2'lik mağlubiyetle ayrıldı! Boluspor'un genç oyuncusu Burak Asan, karşılaşmanın 15. dakikasında yaklaşık 45 metreden attığı golle gündeme bomba gibi düştü.

25.03.2018 12:25

Spor Toto 1. Lig ekibi Bolusporlu Burak Asan, maçta çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.
Mutlu olduğunu ifade eden Burak Asan, "Maça başlarken çok heyecanlıydım. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birisine karşı mücadele edeceğimizi biliyorduk. Takımım adına ilk golü atmak da bana nasip oldu. Volkan Ağabey (Demirel) gibi önemli bir isme gol atmak benim için ayrıca mutluluk oldu" dedi.
Attığı golü de anlatan Burak, "Volkan Ağabey kalesinden uzaklaşmıştı. Mesafe uzak olmasına rağmen şansımı denedim. Antrenmanlarda devamlı şut çalışıyorum. Bunun da etkisi oldu. Golden sonra nasıl sevineceğimi bilemedim. Rüya zannettim. Bu galibiyete birlikte takımımızın öz güveni yerine geldi. Böyle bir maçı kazanmamız ve benim de güzel gol kaydetmem ve penaltı yaptırmam çok güzel oldu" diye konuştu.
Ligde Gaziantepspor maçıyla birlikte çıkış yakalayacaklarını ifade eden Burak Asan, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'a kendisine şans verdikleri için teşekkürlerini iletti.
Bu sezon Boluspor'da 12'si ilk 11, 16 maçta forma giyen Burak Asan'ı Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Sivasspor ve Konyaspor takibe aldı.
(Ajansspor)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Volkan'a 45 Metreden Gol Attı! 'Rüya Zannettim...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement