Yalovalı Özeller Adana'dan 3 Puanla Döndü - Son Dakika
Spor

Yalovalı Özeller Adana'dan 3 Puanla Döndü

Yalovalı Özeller Adana\'dan 3 Puanla Döndü

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafında bu yıl birincisi düzenlenen Özel Sporcular Futbol Ligi, 5.hafta müsabakalarıyla devam etti.

16.04.2013 14:03  Güncelleme: 14:15

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafında bu yıl birincisi düzenlenen ve Yalova özel Yıldızlar Spor Kulübü dahil 14 takımın mücadele ettiği Özel Sporcular Futbol Ligi, 5. hafta müsabakalarıyla devam etti.

Adana Gündüz Tekin Onay Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Adana Ayas Spor Kulübü ile Yalova ekibi Özel Yıldızlar Spor karşı karşıya geldi. Maçın ilk on dakikası oldukça tutuk olan Yalovalı Özeller, ilk on dakika ev sahibi Adana Ayas Spor Kulübünün atakları karşısında zorlandı. Daha sonra toparlanan Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Fuhat ve Yiğit'le girdiği birçok gol fırsatını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu görüntü çizen Yalova ekibi, 37'de Nurullah ve 52'de ise Ramazan'ın şık golüyle karşılaşmayı 2-0 kazandı ve Adana'dan 3 puanla ayrıldı.

Özel Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı ve Aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun, Yalova'da ikamet eden özel sporcular ve aileleri adına güzel şeyler başardıklarını söyledi. Olgun, "Umarım özel sporcularımız Yalova'da hak ettiği ilgiye ve sevgiye en kısa zamanda kavuşur" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Özeller Adana'dan 3 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement