Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başarırken, bu galibiyet teknik direktör Ersun Yanal için de bir ilk oldu.
Daha önce başka takımların başındayken Bülent Uygun ile 4 kez karşı karşıya gelen Yanal, bu mücadelelerin hiçbirinde galip gelememişti. Bu dört maçın üçünde Uygun'un takımları kazanırken, bir maç da berabere sonuçlanmıştı.
13 Ocak 2008'de Bülent Uygun'un çalıştırdığı Sivasspor ile Ersun Yanal'ın başında olduğu Trabzonspor karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı Sivasspor 2-0 kazandı. Bu maçtan 10 ay sonra iki ekip tekrardan karşı karşıya geldi ve bu mücadele de golsüz sonuçlandı. 25 Nisan 2009'da bir kez daha karşılaşan ikilinin mücadelesinde yine gülen taraf Uygun'un Sivasspor'u oldu. Son olarak 30 Mart 2013'te Bülent Uygun'un çalıştırdığı Gaziantepspor, Ersun Yanal'ın başında bulunduğu Eskişehirspor'u 2-0 ile geçti.
Fenerbahçe'nin bugün Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyet sonrasında Ersun Yanal da şeytanın bacağını kırarak Uygun'a ilk kez mağlubiyeti tattırmış oldu.
ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!
Son Dakika › Spor › Yanal'ın Uygun'a Karşı İlk Zaferi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.