"TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı" Mersin'de oynandı - Son Dakika
Spor

"TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı" Mersin'de oynandı

"TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı" Mersin\'de oynandı

Yaşanılan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda futbolcular, sanatçılar ve depremzede çocukların katılımıyla 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' oynandı.

10.05.2023 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşanılan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda futbolcular, sanatçılar ve depremzede çocukların katılımıyla 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' oynandı.

Deprem felaketi sebebiyle ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu, 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Binlerce futbolsever, futbolcular, sanatçılar ve depremzede çocukların katılımı ile saat 18.00'da başlayan anlamlı karşılaşmanın biletlerinden ücret alınmazken, stada gelen her seyirci için TFF depremzedelere 50 TL bağış yapacak. Düzenlenen yardım organizasyonunda teknik direktörler Volkan Demirel (Hatayspor) ve Montella (Adana Demirspor), FIFA kokartlı eski hakem olarak Cüneyt Çakır, eski futbolculardan Hamit Altıntop, Hakan Ünsal, Faruk Atalay, Ibrahima Yattara, Altan Aksoy, Saffet Akyüz, Sabri Sarıoğlu, Volkan Arslan, Oğuz Çetin, Uğur İnceman, Orhan Şam, Gökhan İnler, Henry Onyekuru, Youness Belhanda, Erce Kardeşler, Ali Yıldız, Recep Burak Yılmaz, Selimcan Temel, Burak Bekaroğlu, Bertuğ Yıldırım ile sanat dünyasından Alişan ve Ferhat Göçer yer aldı.

Renkli görüntülere sahne olan maçı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da tribünden izledi. Maç sonunda şarkıcı Alişan kısa bir konser verirken, Bakan Nebati ve Başkan Büyükekşi 2 takım oyuncularına da madalya ve kupa verdi.

Burada konuşan Bakan Nebati, bugün Mersin'de çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını vurgulayarak, "Harika bir maç oldu. Hem maç izledik hem keyif aldık. Aynı zamanda deprem bölgesindeki kardeşlerimizin bir nebzede olsa nefes almasını sağladık. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Buraya gelen her bir kardeşimiz için federasyon adına 50 lira yardım yapmış oluyorlar. Bugün sadece burada futbol oynanmadı, aynı zamanda maddi destekte bulunmakta bize büyük bir güç verdi. Bu stadyum inşallah Hatayspor'a bir yıl boyunca ev sahipliği yapacak, biz onlara ev sahipliği yapacağız. Yeni Mersinidmanyurdu'nun da inşallah 2. Lig'e çıkmasını kutlayacağız. Kentimizin takımının en kısa sürede Süper Lig'de büyük bir başarı elde edeceğini umut ediyorum" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, "Hatayspor inşallah önümüzdeki yıl burada çok güzel bir sezon geçirir. Biz özellikle Erdemli'de Hatayspor için bir yerde yapıyoruz. İnşallah oraya bir antrenman sahası içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de bütün herkesin ilk günden beri yanlarında olduğunu belirterek, "Buradaki çocuklarımızı mutlu etmek için buradayız. İnşallah seneye maçlarımızı burada oynayacağız. Mersin halkının bu desteğini her zaman bekliyoruz. Bugün için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' Mersin'de oynandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü
    15:54 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü

    Sivasspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde bugün yapılan antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman ısınma hareketleri, pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçıyla tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.


Advertisement